ReBeLdEs (BUNTOVNICI)

Da, tacno
Kakvi crni buntovnici, nit pevaju maaaalko rock, a kamo li ce sad da budu neki buntovnici :roll:
Samo decija maaaaasta *Sundjer Bob* :)
Kako bilo, ja ih mrzim iz dna duse -.-
Ne znam s'a ko vidi u njima, kad su sve to samo praznoglavi fenceri, but oke ne mesam se u stvar ukusa -.-

Da, tacno
Kakvi crni buntovnici, nit pevaju maaaalko rock, a kamo li ce sad da budu neki buntovnici :roll:
Samo decija maaaaasta *Sundjer Bob* :)
Kako bilo, ja ih mrzim iz dna duse -.-
Ne znam s'a ko vidi u njima, kad su sve to samo praznoglavi fenceri, but oke ne mesam se u stvar ukusa -.-

:roll::roll::roll: mislim.....:shock::shock:
ae ja tebe da pitam sta ti vidis tako divno u th....??

:roll::roll::roll: mislim.....:shock::shock:
ae ja tebe da pitam sta ti vidis tako divno u th....??

:roll:
Rekoh ja lepo da ih ne slusam.... samo ih gotivim...
Izast svi odmah pominju TH, ko da ce smak sveta da bude (a i da bude smak sveta ne biste ih pominjali ovoliko :roll:)
Ne, ozb sta god da kazem oni odmah ko curke: A TI STO SLUSAS TOKIO HOTEL, A STA SU TI ONI, A njanjananajaja....
J*t, pi**e jedne... Just chill, mother fu**er... :roll:
Ne mesajte se u druge ukuse & zivote, LIVE AND LET DIE!!! :neutral:
Nadam se da sam bila clear like a tear...:roll:

evo ja jaaaako volim RBD,nisu nesto posebno,ali mi je extra,svidja mi se ta vrsta muzike,textovi su ok,znam ih sve napamet,znam i da prevodim(posto znam spanski),imam sve njehove CD-ove i live kompilacije....

mladi su,energicni,smesni,zabavni,i to je ono sto mi se jako svidja kod njih. :)

Ti RBD su jedna obicna smejurija.E sad ne znam sta sam bogu zgresila,pa mi dete slusa te gluposti..Drustvo i skola mnogo uticu na decu i to je ono sto me plasi.Kada pokusam da je odgovorim ona automatski pocinje da place i krece sa pricom da je bolje da slusa RBD,nego ono sto ja slusam.Ja joj lepo kazem da to nije prava grupa,vec navlakusa za decu koja blenu u tu seriju,ali sve je dzabe.Jedno vreme joj nisam dala da gleda to,ali sam shvatila da bas nekako u to vreme ide kod drugarice i gleda tamo.Onda sam jednostavno odustala.Sad moram da joj kupim kartu za taj glupi koncert.Meni ostaje samo nada da je ovo samo faza u njenom zivotu,jer to sto oni pevaju strasno je i nema veze sa muzikom.

Back