ReBeLdEs (BUNTOVNICI)

nikolaand90:
devojko dal si ti svesna koliko si plitka?
glupava????
A ja ti opet kazem da nisam glupa,,,i to mogu mnogi da ti potvrde,,,a chlan sam Centra za talente,,,ak te bash zanima
A TI SI DEBILCHINA PEDERCHINA JEDNA
DA NISI SHTO BI TI BIO TAKAV AVATAR
I ti Ocean,,,slobodno napichkaraj stoku,,,Djubre jedno pedersko
A devojka ti ima ***** samo da znash.

Aj kad već lepo pitaš...

- imaš toootalno gej avatar...
- ai, neeemoj tida misiš daja tebe zebavam... zar misiš dasi ti meni tolko bitan... pada mene bilo šta tvoe dotiče pa oću date blatim... jes, malo sutra...

Samo ubijam vreme... gazeći po tuđim živcima... ai tisi baš pogodan za to...

Caos!!!Ja sam novi na forumu i takodje obozavam RBD i seriju Rebelde.Imam sve o njima tj. skoro sve spotove ukljucujici i novi za Tu amor,par nastupa,2 koncerta(Tour Generation,Live en Holliwood),sve albume kao i novi album od Anahi,1 sezonu skracenu na 6 dvd-a,1,2,3,4 iz trece sezone i jos par zadnjih epizoda ukljucujuci i zadnju iz trece sezone....a uskoro dobijam nove epizode iz trece sezone,jos koncerata,nastupa i novi album Celistal(mislim da se tako pise).Ako neko ima drugu sezonu skracenu na dvd-u ili 2 sezonu serije Clase 406,ili skrecene telenovele Marisol i Esmeralda neka mi se javi na PM ili na mail.Inace ja imam dostac telenovela koje prodajem ako nekog nesto zanima neka mi se javi jedan dvd je 200 din. a imam i dosta latino muzike i albume i citave diskografije pojedinih latino pevaca.
Pozdrav!!!!!!!!!

Back