Rebelde

Ja najvise volim Anahi i Alfonsa....Sto se tice muzike ne svidja mi se Dulcin glas...Omiljene pesme su mi:Tenerte Y quererte,y no puedo olvidarte,money money......Vama?

A LOS-my trauma

Prilozi

• 2nlwcbo.jpg
    2nlwcbo.jpg
    14,7 KB · Pregleda: 4
  • 2qu6bcw.jpg
    2qu6bcw.jpg
    22,8 KB · Pregleda: 4
  • 2ufzzfo.jpg
    2ufzzfo.jpg
    65,8 KB · Pregleda: 5
  • 2v1alqr.jpg
    2v1alqr.jpg
    46,7 KB · Pregleda: 5
  • 2z53zms.jpg
    2z53zms.jpg
    19,8 KB · Pregleda: 5
PA VI KOJI MISLITE DA JE RBD PROSLOST NE MORATE DA ULAZITE NA OVU TEMU!!!!!!!!!RBD-FOREVER!

E ovak, znam da te mrzi da listash proshle strane, i znam da ti ne pada na pamet da cesh uopshte i prelistati, ali ako uopste to uradish, videcesh da sam medju prvima koji su ovde postovali, razlog shto nisam u poslednje vreme je to shto nisam imala internet, znachi ok su,
i sve extra, ali ti imash samo nekoliko postova i vec si se istripovala neshto, ae kul.......;)
:okok:
Evo uveri se da sam medju prvih 5:
http://forum.krstarica.com/misc.php?do=whoposted&t=188432

Poslednja izmena:
E ovak, znam da te mrzi da listash proshle strane, i znam da ti ne pada na pamet da cesh uopshte i prelistati, ali ako uopste to uradish, videcesh da sam medju prvima koji su ovde postovali, razlog shto nisam u poslednje vreme je to shto nisam imala internet, znachi ok su,
i sve extra, ali ti imash samo nekoliko postova i vec si se istripovala neshto, ae kul.......;)
:okok:
Evo uveri se da sam medju prvih 5:
http://forum.krstarica.com/misc.php?do=whoposted&t=188432

nema to nikakve veze...ali ne mozes da kazes bilo pa proslo ako si zaista volela da ih gledas i slusas.:bye:

ma ljudi nisu se jos uvek raspali, sad pocinje zadnja turneja, pa se posle nje raspadaju...i da-ako ih stvarno volis....onda ces ih i posle raspada i prestanka serije nastaviti da ih volis i slusas...evo ja vec 2-3 godine i dalje slusam njihove pesme...mislila sam da ce mi dosaditi posle kratkog vremena kao isve...ali ja njih i dalje slusam :heart:

Da, pretpostavljala sam da ce ovo ovako da ispadne.....
E ovak', njihove pesme su ok, ali mene ne moze da drzi jedna stvar toliko dugo, i nisam bash tooooliki fan, jednostavno volela sam da ih gledam, slusham da bih ubila vreme, ql?
Shto se mene tiche bilo, proshlo i gotovo, e da, i nemojte ono sad, onda nemoj vishe da dolazish na temu i te sheme, JER JA RADIM SHTA JA HOCU I KAKO JA HOCU, jedino MOJI MAMA I TATA mogu da odluche drugachije (*** do punoletstva)......
Peace.....

Back