Rebelde

E ljudi sutra,tj 28.8 u 20 casova odrzava velika zurka povodom ponchovog poslednjeg rodjusa koji ce slaviti dok je josh u grupi,jer sledece godine na ponchov rodjendan grupe nece biti.Pa svi fanovi avog lepotana tj poncha ce se okupiti na najboljem forumu o Ponchu u Srbiji....www.ponchorbd.niceboard.biz

ocekujte puno zabave,iznenadjenja,takmicenja,ko zna,mozda cak i poncho svrati jer smo zurku reklamirali na uniju.....pa svi ste pozvani nadam se da ce neko od vas svratiti...pozdravljam vas sve puno

28.08.2008......u 20 casova

pa gde ste ljudi????sta se ovde desava??

e posto ce rbd imati poslednji zajednicki koncert kod nas, onda ce to stvarno biti nesto spektakularno, ipak je poslednji....jel se zna da li ce kasnije moci da se nadje dvd sa snimkom koncerta?i koliko dana ostaju u bg-u?

pa gde ste ljudi????sta se ovde desava??

e posto ce rbd imati poslednji zajednicki koncert kod nas, onda ce to stvarno biti nesto spektakularno, ipak je poslednji....jel se zna da li ce kasnije moci da se nadje dvd sa snimkom koncerta?i koliko dana ostaju u bg-u?

u bg-u ostaju samo jedan dan jer imaju josh koncerta da obave ja mislim da ce poslednje odrzati u mexicu

E ljudi...
Najnovijia vest/trac (nzm da sta je ) je da ce RBD postojati jos dve godine!
Do februara 2009. imaju ugovor.
Rekli su da treba da snime oprostajni album i da ce ga promovisati u naredne dve godine.
pored tog oprostajnog albuma ce biti jos i film,i jos neki kao albumi...

Zašto više niko ne posećuje ovu temu???Može li neko da mi prepriča scenu između DyR, nešto kada ona priča sa njim i počinje da ga ljubi, a snimaju ih kamerom....I kada ona dođe kod njega u sobu, on skida majicu i ljubi je....Nisam gledala te epizode....Na Happy-ju repriziraju zadnjih 5 epizoda, u 14h

3 dana je do certa....stari clanovi(koji budu dolazili)org se okupljanje na cert zasigurno na vidjenje dolazimo lea,nikolina i ja....znaci....posto je bio dogovor da se org vidjenje da li ce od toga nesto biti ili ne?? ja najverovatnije u subotu i sutra necu biti tu....a ako se bilo sta iskombinuje....znate kome osim meni mozete da se javite....

uf meni ta serija opasno ide na zivce, nekako mi ona glavna likusha previshe sizi, mrsava je preterano i lici mi na lisicu....da se zabezknesh kada vidish. Em sto ne prikazuje stvaran zivot. Katastrofa, mada to je po onom kalupu spanskom:kukanje, plakanje, ponasanje ko seljacka ***** itd. Odvratno, josh im je sutra i koncert.

Jedina licnost koja mi se svida je Selina jer prikazuje stvarne probleme.

Sve u svemu, serija za kucne pomocnice i dokone zene. I feminizirane mushkarce naravno.

Mada kada malo proceprkam po svojoj tintari danas su popularne te serije o pobunjenicima. Licno, mnogo mi se vishe svida serija Skins (ako ne znate i naziv skins znaci pobunjenici ali u prenesenom znacenju, mogu da objasnim ako nije jasno), koja prikazuje stvaran zivot, relanost onakvom kakva jeste, bez sminkanja i doterivanja kavim vidimo u rbd. Iako sam zagovornik nasilja imam zelju da jedanput dobro klepim glavnu glumicu, jer kada god vidim seriju, ona ima napade histerije, plakanja, smejanja ili debil frendli ponasanja. Ali eto kazem ja fino, serija za kucne pomocnice.

Back