Rebelde

a ta serija kao pokazuje njihov stvaran zivot? znam da ima na You Tube-u, tako sam i saznala, ali sam mislila da ako neko zna da li ima ne nekom kanalu jer me nervira da ovde gledam, bez prevoda i stalno prekida...

P.S.jel zna neko tacno koliko epizoda ima serija (rebelde)?

nesto je stvarno a nesto izmisljeno ko naprimer nijihove veze kolko ja znam bilo je ne nekoj privatnoj meksickoj televiziji po imenu sky
cini mi se da ima 440 epizoda ali nisam sigurna

i u VECHERNJIM NOVOSTIMA pishe da dolaze 5. septembra...to je petak,jel` da??
shkoola....uff...al` bash me briga...ja 5. ne idem u shkolu...mene moji pushtaju!
kada je izashao dvd 2?ja nigde nisam nashla...
pozz xD

izaso je spisak ko sve nastupa u bg areni i oni su na spisku tako da je definitivno 5.9. takodje je izaslo u blicu i u vecernjim novinama...sada cemnogo manje njih doci jer je to petak radni dan bas bzv

tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to to je to hajmo svi da igramo.to to to je to celu noc da skacemo!!!!!!!!!!!!!!!to to to je to

Caos swima!Dugo nisam bila owde...
Nena92 dobrodoshla!Hwala ti shto si postawila link za spot,nisam ga gledala;)
Bash je zanimljiwa treca sezona,swashta se deshawa...

Jao ne mogu da werujem...Nadam se da je tachna ta informacija za koncert:D:D:D
Ja cu ici bez obzira na to koji je dan!!!Jedwa chekam...:D Pozz

e izasao je drugi disc prve sezone,ali posle toga treba da izadje jos jedan tj treci disc prve sezone pa tek onda druga......e ljudi mogli su oni to odjednom da stave sve 3 disca prve sezone u jednu kutiju i prodaju po 250 din a ne ovako svaki posebno i za svaki moras da das 250

EEEEEEEEEEEEEEE,nije fora da sada daju po tolikoj ceni 3 disca,chista otimachina para,a shto li u telenovelama pishe da dolazi rbd u junu i da ce da sviraju na marakani....???O chemu se ovde radi..?

Back