Rebelde

mislim da su to oni sto imaju skracenu verziju pa prodaju pirateto su ooni bezveze kiosci...tako da ne verujem!!!ove su mi drugarice sto idu u kv u skolu rekle da su videle na samo 2 kioska i to na kraju grada da ne kazem u ****,ali nema veze,jedva cekam da kupim!
neznam koliko ima epizoda...

Ako mislis na owu sto je pored Viko (Viko je ona pored Luhan,ima plawu kosu) to ti je Pilar..Glumica se zove Karla a ne znam kako se preziva...
25a10mv.jpg

Ljudi preko cega downloadujete slike,a da nije silkomat ili image shack?
A da,nisam danas gledala epizodu... :?
Shta je bilo sa RYD i CD-om?

Diego je nasao Robertu i ona se pravila da ne zna o cemu prica i on je uhvatio za ruku i ona se kao pravila da joj je zavrnuo ruku i derala se :lol: I naisla ona nastavnica knjizevnosti, muskaraca, i Roberta kao, Diego sad kad je predsednik tog parlamenta ili cega vec misli da moze sve, i profesorka kao dobro ja znam te razmazene frajercice, koji misle da su najlespi i najzgodniji i bla bla i sad ce ga ona kazniti :lol:

ta devojka sa slike sa crvenom kosom se pojavljivala u prvoj sezoni mislim nekoliko puta isla je sa djovanijem i onim sto se druzi sa dzekom znate ona budala sto viri pod suknje...e pa isla je cesto sa djovanijem viko i njim restoran i bila je tu kad je djovani napravio onaj kolac

ta devojka sa slike sa crvenom kosom se pojavljivala u prvoj sezoni mislim nekoliko puta isla je sa djovanijem i onim sto se druzi sa dzekom znate ona budala sto viri pod suknje...e pa isla je cesto sa djovanijem viko i njim restoran i bila je tu kad je djovani napravio onaj kolac

Vidjala sam je u seriji.Pogotovo u prvoj sezoni.A bila je in zajednickim slikama,ono kad su u uniformama.

Mislim da su to priwatne slike:-?Ja ih imam nekoliko;)
E ljudi da li ste znali da je Eleazar Gomez(Leonardo iz serije) rodjeni brat Zoraide Gomez(Hose Luhan)???
On je `86. a ona `85. godishte....:D:D
odavno sam znala da ce Zoraidin brat da glumi u drugoj sezoni(tad je jos bila prva)ali skoro san saznala da je to leonardo...
a jel ce on jos da se pojavljuje u seriji????:-D

Pitala me Smajlica nesto a ja nisam znala da joj odgovorim :oops: Pa sad ja vas pitam.. KO je ono na grupnoj fotki koju sam postavila sesti po redu u trecem redu iza Roberte? Nije Dijego....

Back