Rebelde

Meni je tamo nick muchacita13...
Sada ima tamo na Stardollu da se oblaci Dul,i vise ne mora da se bude super-star..:-D..
S kim ce biti Selina na kraju???Bice i trudna??:shock:

:D
Selina ce biti sa Maxom, on ce biti neki konobar, i kad Selinina mama to bude saznala ona ce reci direktoru da mu da otkaz, i kad on ode Selina ce misliti da je napustio iako je trudna, pa ce biti tuzna, i onda ce ga konacno videti i onda ce odluciti da se bore za to dete i bla bla...

Ser Rebelde es:

Es tener valor de decir a tus miedos: ¡FUERA!
Es reconocer que erramos y pedir a un amigo: ENSEÑAME.
Es necesitar ayuda y gritar: ¡SÁLVAME!
Es poder decir en cualquier situación: ¡ME VOY!
Es no dejar de decir: ASI SOY YO.
Es desear FELIZ CUMPLEAÑOS a un amigo siempre de una forma diferente.
Es dar UN POCO DE TU AMOR a todos.
Es saber que no todo es SOLO PARA TI.
Es percibir que, cuando todo a acabado, AUN HAY ALGO.
Es ver que un amigo no tiene ya fuerzas para luchar y decir: NO PARES nunca de soñar.
Es percibir CUANDO EL AMOR SE ACABA y preguntar: ¿QUÉ FUE DEL AMOR? Es preguntarte si quieres SER O PARECER
Es pedir a la persona que amas que este siempre A TU LADO.
Es querer saber ¿QUÉ HAY DETRÁS? de cada cosa.
Es saber UNA CANCION para cada momento de tu vida.
Es decir al final de cada día: OTRO DIA QUE VA!
Si eres realmente REBELDE manda este mensaje.
bas mi se svidja ovo sta znaci ser o parecer,i sta znaci percibir

Percibir, ne znam ni ja tacno, ali pretpostavljam da je nesto u fazonu prepoznati, pretpostaviti... Imam ja tu poruku vec dugo, u mobu je takodje imam, bas mi se svidja ;)

@Smajlice, Djovanija ce na kraju sve ispaliti i onda ce doci njegov cale i keva i reci ce mu kao da mu je dosla neka rodjaka, a o ce posiziti, kao ona debela bla bla, i kad se ona pojavi,a ono kao neka zgodna i lepa, on se odmah pribije uz nju,a cale mu vice, nemoj sine, rodjaka ti je :lol::lol::lol:
Nema repriza :cry:

joj,nisam gledala nekoliko epizoda...!!!jel moze neko da mi kaze sta je bilo sa Robertom i Dijegom...???
meni je svejedno zbog te reprize ionako je nikad nisam gledala jer u skoli nemam smene,uvek idem prepodne u skolu...

ja se nadam da hotje..:lol:stwarno bi nam uchinili weliku uslugu,a???ja ...ne znam poludela bih kad ne bi bilo repriza....ali widetjemo...;)jer ja ih stwarnooooo obozawam...jedwa chekam reprize:-D:-D:-Dako ih biti:-|ali nadam se da hotjehttp://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=31295&stc=1&d=1200605146
srtze moje swatko.gif

zashto ih ne gledash-i ja se slazem da je 1. sezona bila bolja,i ja sam se jedno wreme bila odwikla na nekih 5 dana...ali sad o5 pratim...;)
Ne znam, dosadili su mi... A i nekako u to treminu nikad nisam kuci. Prvo je to pocelo kao ne gledam 1 epizodu, pa dve zaredom, i na kraju ispade da uopste ne gledam. Danas sam gledala malo od 6 sati...

ja mislim da ce od ponedeljka da vrate reprize zbog skole.............jer su oni uklonili da nema reprize zato sto smo bili na raspustu...........

Mozda, ali skolama u Vojvodini (ja mislim, ne znam da li je tako i u nekima u Srbiji) je zavrsio raspust, tj. mi smo ove nedelje krenuli u skolu da dovrsimo prvo polugodiste, tako da su mogli da puste reprizu, pa ne znam bas je l' do toga....

Back