Rebelde

znachi bruka!!!wechito RBD meshaju sa erreway-ewo gore na wrhu strane gde se downloaduju pesme na linku koji je postawila mira ima erreway slika\!!!uzas!!

Ako nisi primetila to je sajt o RW,ima isto swi njihowi albumi za download...Widish da je i njihowa slika postawljena i onaj njihow znak sa desne strane....Samo shto ima i pesme od RBD-a i josh nekih izwodjacha a ne samo RW...

Danas je na MTV-u bilo MTV Premios 2007. To su reprizirali, RBD su samo dodelili naradu za valjda Pop artist... Anahi ima ponudu da snima neki film, sad ne znam je l' je prihvatila... Inache, skinuo mi je brat celu seriju "Primer Amor" u kojoj glumi Anahi, extra je serija, pojavljuje se i Dul, negde na kraju serije, 10 epika pred kraj, i onda odjednom poljubi Anahinog decka i to pred njom... I tu se samo svadjaju :D:D:D

P.S. Uskoro izlazi album Celestial na nashe trziste :D:D:D

Danas je na MTV-u bilo MTV Premios 2007. To su reprizirali, RBD su samo dodelili naradu za valjda Pop artist... Anahi ima ponudu da snima neki film, sad ne znam je l' je prihvatila... Inache, skinuo mi je brat celu seriju "Primer Amor" u kojoj glumi Anahi, extra je serija, pojavljuje se i Dul, negde na kraju serije, 10 epika pred kraj, i onda odjednom poljubi Anahinog decka i to pred njom... I tu se samo svadjaju :D:D:D

P.S. Uskoro izlazi album Celestial na nashe trziste :D:D:D

stvarno,ja cu da kupim iako ga imam!!!:D:D:D

Andjela... svi imamo, ali cemo svi kupiti, jer oni imaju razlog zasto ga pustaju na trziste, jer njihov koncert zavisi od prodaje cd-a, zamisli da niko ne kupi, zasto bi oni drzali koncert?

Andjela... svi imamo, ali cemo svi kupiti, jer oni imaju razlog zasto ga pustaju na trziste, jer njihov koncert zavisi od prodaje cd-a, zamisli da niko ne kupi, zasto bi oni drzali koncert?

Super,znala sam da se nesto prica o tome,ali nije bilo sigurno!!!!Pa extra,kupujem ga...:)
Ja imam sve pesme,ali naravno treba SVI da kupimo-ako on dobro prodje i bude trazen-mozda izadju i ostali,a mozda cak i DVDi sa turneja&co.....Cula sam da ce mozda izaci skracena verzija REBLDE 1. sezona na DVDu,sa prevodom (kao sto se prodaju rubi,Rosalinda)..To bi bilo extraa....
E a odakle ti ta informacija i kada izlazi???

Lea,po milijarditi put ti kazem-ostawi me na miru-choweche smarash-nisi ti niko da i ne odgowarash na poruke kad ne nisam pitala-ne tebe...:roll:i za*ebi wishe sa tim twojim 'pametnim' izrazawanjem...:roll:
nije da imasm neshto protiw tebe,ali me stwarno nerwiraju takwe osobe kao ti...:roll:zato gledaj swoja posla i ne meshaj se u tudji ziwot i tudje razgowore...:roll:

Super,znala sam da se nesto prica o tome,ali nije bilo sigurno!!!!Pa extra,kupujem ga...:)
Ja imam sve pesme,ali naravno treba SVI da kupimo-ako on dobro prodje i bude trazen-mozda izadju i ostali,a mozda cak i DVDi sa turneja&co.....Cula sam da ce mozda izaci skracena verzija REBLDE 1. sezona na DVDu,sa prevodom (kao sto se prodaju rubi,Rosalinda)..To bi bilo extraa....

e rekle su mi drugarice da u kraljevu na nekim kioscima ima da se kupi prva sezona skracena verzija...za vikend idem da kupimm...:razz:

tacno,imam ga i ja ali naravno da cu da ga kupim!!!

@andjela lepo ti je rekla i uopste te nije napadala nema sta da se ljutis i da je vredjas...!:lol:

e a nema potrebe ni ti da je branish toliko ne znam zashto ste swi uwek na njenoj strani...i uopshte je nisam wredjala-samo sam rekla swoje mishljenje-a ukoliko se ono nekome od was ne swidja-to je wash problem ne moj...i netju da se swadjam sa tobom-imam prawo na swoje mishljenje...:roll:...ok???!!!
@tema:i ja sam rekla da tju narawno da kupim,samo me zanimalo zashto se ponowo prodaje...ali ''tata'' Lea swe zna...:roll:

ja sam pisala mail onim iz dallas musica i rekli su da ce sad izaci album i da ce najverovatnije 14 jula biti koncert i da vec uveliko rade na tome da rbd dodje jaaaaaakoooooo miiiii jeeeee drago

pazite ovako...tu postoji jedan problem...a to je naravno piraterija....gle...to je kod njih totalno zabranjeno znaci i to kod njih nema....perveznjaci iz sad placaju za ono zasta mi zivimo a to je piraterija...oni jednostavno nisu svesni kolko se piratizuje kod nas....svaki normalan srbin svakako ce da kupi pirat a ne original...e u tome je poenta....

Izvinite,treba nam i vasa pomoc..:)
Ja nemam nista protiv serije Rebelde,cak je i gledam kada stignem..

Ako neko zeli neka potpise:
Kao sto znate fanovi iz Srbije su uskraceni da gledaju seriju RebeldeWay( Buntovnici ), zato smo napravili peticiju u kojoj zahtevamo od TV kuca sa nacionalnom frekvencijom da nam omoguce emitovanje serije.
Nadam se da mozemo da racunamo i na vasu podrsku i pomoc.
Peticiju mozete potpisati samo jednom, sa vasim punim imenom i prezimenom.

Link do peticije: http://www.gopetition.com/online/16479.html

Peticija ce trajati dva meseca znaci od 21.1.2008 do 21.3.2008 Molimo sve koji zaista vole buntovnike i zele da ih gledaju na tv neka potpisu ovu peticiju, minimalno potpisa da bi ovu peticiju poslali mora biti 500 potpisa.

Tako je,jedva cekam taj koncert!!!E Lea kada ce se lujan y roberta posvadjati?I kada Javier dolazi?:-D

Posvadjace se kad se kad Roberta bude stalno pomoagala Mii, ali mislim tek u trecoj sezoni... On dolazi, hm.... Ne znam, ali znam da ce zamalo naleteti na Robertu skejtom, pa ce se praviti da je slep xD

Rekao mi brat, on ti je upucen u sve to :D Ne znam kad, ali najvaznije da ce izaci ;)

ali ''teta'' Lea swe zna...:roll:
Naravno ;)

pazite ovako...tu postoji jedan problem...a to je naravno piraterija....gle...to je kod njih totalno zabranjeno znaci i to kod njih nema....perveznjaci iz sad placaju za ono zasta mi zivimo a to je piraterija...oni jednostavno nisu svesni kolko se piratizuje kod nas....svaki normalan srbin svakako ce da kupi pirat a ne original...e u tome je poenta....

Da, ali svaki veliki fan ce uciniti sve da njegova omiljena grupa dodje u Srbiju, pa makar to bilo i kupovanje original cd-ova, koji jesu skupi...

Back