Rebelde

Stvarno?!Meni je drugarica rekla kao da su Dulce i Christopher u komi zato sto je u avionu bila postavljena bomba i da njih dvoje nisu na vreme iskocili iz aviona ali verovatno je to neka glupost. Jer zna neko otprilike koliko ce biti karte za koncert RBD, i ako neko moze da mi ostavi mail od anahi rocks cluba posto sam ja izgubila papir na kome mi je to pisalo.

e da to sam ja htela da pitam kako se uopshte skidaju klipovi sa you tube........
pomagajte moram da skinem neshto...............brzo........................brze......................

Stvarno?!Meni je drugarica rekla kao da su Dulce i Christopher u komi zato sto je u avionu bila postavljena bomba i da njih dvoje nisu na vreme iskocili iz aviona ali verovatno je to neka glupost. Jer zna neko otprilike koliko ce biti karte za koncert RBD, i ako neko moze da mi ostavi mail od anahi rocks cluba posto sam ja izgubila papir na kome mi je to pisalo.

meni je drugarica rekla da tje karte da budu valjda od 2.000 do 6.000... nisam sigurna...

Jel ste gledali danasnju epizodu? kako me nervira ona sabrina, glupaca...a roberta mi je bila smesna kad je podelila novac onim devojkama :razz::-P

Glupa Sabrina,samo neshto muti i muva se oko "jadnog" Migela:mad:
Hoce li sad onaj njen tata izbaciti Miu iz grupe ili shta...?:confused:
U OK!-u ima dwe strane o RBD,kazu da je bilo pricha i najawa za koncert u Srbiji ali da josh nishta nije zwanichno potwrdjeno:-(
Pozz:)

Do 2. marta treba da se skupi 2000 potpisa da bi rbd dosao u Srbiju.Ako se ne skupi nista od koncerta...:-(:cry:Ko hoce moze da mi posalje poruku na pp.TREBA DA SE NAPISE IME,PREZIME,DATUM RODJENJA I SIFRA OD 4 SLOVA ILI BROJA!!!Brzo ako zelite da RBD dodje kod nas:):)Nadam se da cemo uspeti!!!!!PozZZz

E jel je to bilo samo kod mene ili jos neko nije mogo da cuje glasove na pocetku danasnje epizode?? samo se cula muzika, kad hodaju i tako to ali glasovi uopste.... ali svejedno je bila bas dobra epizoda :) Bas dobro sto su one dve videle diega i robertu, nervirale su me ...

P.S. zasto vise niko ne postavlja slike???

E jel je to bilo samo kod mene ili jos neko nije mogo da cuje glasove na pocetku danasnje epizode?? samo se cula muzika, kad hodaju i tako to ali glasovi uopste.... ali svejedno je bila bas dobra epizoda :) Bas dobro sto su one dve videle diega i robertu, nervirale su me ...

P.S. zasto vise niko ne postavlja slike???

Ni kod mene se nije chulo...:x
Bash je bila zanimljiwa epizoda...Najbolji deo mi je kad je Mia tukla Miguela:lol: i DyR:)
Je l` ti trebaju neke slike??
Prochitala sam jednom forumu da ce RBD odrzati koncert 20. juna na Marakani...Ima spisak swih koncerata,turneja se zawrshawa tek u awgustu:) Sad ne znam koliko su to tachne informacije:confused:

Ni kod mene se nije chulo...:x
Bash je bila zanimljiwa epizoda...Najbolji deo mi je kad je Mia tukla Miguela:lol: i DyR:)
Je l` ti trebaju neke slike??
Prochitala sam jednom forumu da ce RBD odrzati koncert 20. juna na Marakani...Ima spisak swih koncerata,turneja se zawrshawa tek u awgustu:) Sad ne znam koliko su to tachne informacije:confused:

Da i meni je bilo dobro kad je mia tukla miguela.
Ne, ne treba mi nijedna posebna slika ali bi nam tema mozda bila lepsea sa ponekom slicicom kao sto smo imali ranije. Ja bih postavila sama ali nemam nijednu :p

rebelde.jpg

foto6110.jpg

A gde će na kraju biti koncert i koliko će odprilike koštati karte???
Ako neko zna neka napiše PLEASE!!!!!!!!!!

Jos se nezna da li ce biti koncert.Do 2. marta treba da se skupi 2000 potpisa za njihov dolazak.Ako zelis da dodju posalji mi pp sa tvojim IMENOM,PREZIMENOM,DATUMOM RODJENJA I SIFROM OD CETIRI SLOVA:);)Ako niste culi ovo je ZADNJA TURNEJA RBD-a,izdace jos jedan CD na Engleskom i KRAJ!AKO NE SKUPIMO 2000 POTPISA MOZEMO SE ZAUVEK OPROSTITI OD RBD-a!!!!!!!:neutral::neutral::!::-(:-(

Back