Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno?!Meni je drugarica rekla kao da su Dulce i Christopher u komi zato sto je u avionu bila postavljena bomba i da njih dvoje nisu na vreme iskocili iz aviona ali verovatno je to neka glupost. Jer zna neko otprilike koliko ce biti karte za koncert RBD, i ako neko moze da mi ostavi mail od anahi rocks cluba posto sam ja izgubila papir na kome mi je to pisalo.
e da to sam ja htela da pitam kako se uopshte skidaju klipovi sa you tube........
pomagajte moram da skinem neshto...............brzo........................brze......................
Ides na www.vixy.net ukucas url i convertujes i skines![]()
Jel ste gledali danasnju epizodu? kako me nervira ona sabrina, glupaca...a roberta mi je bila smesna kad je podelila novac onim devojkama :razz::-P
E jel je to bilo samo kod mene ili jos neko nije mogo da cuje glasove na pocetku danasnje epizode?? samo se cula muzika, kad hodaju i tako to ali glasovi uopste.... ali svejedno je bila bas dobra epizodaBas dobro sto su one dve videle diega i robertu, nervirale su me ...
P.S. zasto vise niko ne postavlja slike???
Ni kod mene se nije chulo...:x
Bash je bila zanimljiwa epizoda...Najbolji deo mi je kad je Mia tukla Miguelai DyR
Je l` ti trebaju neke slike??
Prochitala sam jednom forumu da ce RBD odrzati koncert 20. juna na Marakani...Ima spisak swih koncerata,turneja se zawrshawa tek u awgustuSad ne znam koliko su to tachne informacije
![]()
A gde će na kraju biti koncert i koliko će odprilike koštati karte???
Ako neko zna neka napiše PLEASE!!!!!!!!!!