Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj nemojte da se tripujete... Naravno da su zivi, Dul je pre dva dana dala intervju u kome prica o svojoj knjizi, Cristian se pre nekoliko dana onesvestio, i sve se to dogodilo posle "nesrece", jedino ako su vaskrsnuli, ne bi me cudilo i to da izjave...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????
ne mogu da verujem.....
Lea...nadam se da si u pravu....
jer...ja cu da se ubijem ako je neko od njih poginuo.....
ja ne mogu to da podnesem!!!!!!!!!!!!
..........Lea, otkud znash da je Dul dala intervju???
pa ne bi me cudilo da i to izmisle posle svega,ma budale,svi su zivi i zdravi niko nije poginuo,ima na youtube snimak kada se chrisitan onesvestio i to je to,kako bih isamarala onog ko je to izmislio![]()
Ne znam kako vama, ali meni se ovde cine veoma zivi, dobro manje-vise sto se Ucker povredio....
Super sto im nije nista, mada ja nisam ni verovala u to...E jel moze neko da postavi pesmu I wanna be the rain??
Super sto im nije nista, mada ja nisam ni verovala u to...E jel moze neko da postavi pesmu I wanna be the rain??
I ja sam cula da su poginuli
I ja sam cula da su poginuli
svi govore da su svi poginuli ali nije niko nego je poginula grupa koja je imitirala grupu rebelde tako da oni nisu poginuli niko, a price da su poginuli nisu istinite sve su tolazi :-(![]()
E izasao je na kioscima Rebelde DVD,1 sezona skracena,sa prevodom 250 din je....
Lista oficial para empezar desde cero World Tour
Apertura
1. Fui la Niña
2. Cariño Mio
3. Ser O Parecer
4. Y no puedo olvidarte
5. Tu Amor
6. Medley¹ 1min cada: (Solo quedate en silencio, nuestro amor, enseñame, salvame, un poco de tu amor, aun hay algo)
7. Tal Vez Despues
8. Money Money
9. Celestial
10. Llueve in mi corazon
11. Besame sin miedo
12. No Digas nada
13. I Wanna Be the rain
14. Medley² solos: (Tal Vez Mañana, Sueles Volver, Si No estas Aqui)
15. hoy que te vaz
16. The Family
17. Quiero Poder
18. extraña sensacion
19. Wanna play
20. My Philosophy
21. inalcanzable
22. empezar desde cero
23. Rebelde Rock
ZNACI STRASNO!!!!!!!!!!NECE BITIO TRAS DE MI,ALGUN DIA,i sto je najgore NO PARES NECE BITI<a ni EL MUNDIO DETRAS!!!Koji je debil smislio ovaj spisak pesama...Znaci sve najbolje suu izbacili!!!!!!!!A bice Sueles Violver i jos neke bezveze uspavlljujuce pesme...No Digas nada i Salvame ce biti,zato mi je drago,ali je PREMA DUL TOTALNO NEFER jer nema nijedna pesma da peva ona sama....
No Pares je NAJ NAJ NAJ<a El mundo detras je takodje eeexxxttrraa,i na ovoj turneji treba da budu SVE PESME SA EDC,a oni kreteni izbacili El mundo detras...NECUUU,nije feeeerrr....Cak su izbacilili i TRAS DE MI,a to je taako diiiwna pesma..