Rebelde

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????
ne mogu da verujem.....
Lea...nadam se da si u pravu....
jer...ja cu da se ubijem ako je neko od njih poginuo.....
ja ne mogu to da podnesem!!!!!!!!!!!!
..........Lea, otkud znash da je Dul dala intervju???

Aj nemojte da se tripujete... Naravno da su zivi, Dul je pre dva dana dala intervju u kome prica o svojoj knjizi, Cristian se pre nekoliko dana onesvestio, i sve se to dogodilo posle "nesrece", jedino ako su vaskrsnuli, ne bi me cudilo i to da izjave...

pa ne bi me cudilo da i to izmisle posle svega,ma budale,svi su zivi i zdravi niko nije poginuo,ima na youtube snimak kada se chrisitan onesvestio i to je to,kako bih isamarala onog ko je to izmislio:evil::evil::evil:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????
ne mogu da verujem.....
Lea...nadam se da si u pravu....
jer...ja cu da se ubijem ako je neko od njih poginuo.....
ja ne mogu to da podnesem!!!!!!!!!!!!
..........Lea, otkud znash da je Dul dala intervju???

Svaka vest koja je ISTINITA i nova objavi se na www.dulcemaria.org kao i na mnogim drugim forumima o telenovelama, i tamo sam gledala snimak.... Nema sta da se nadas da sam u pravu, ja sam uvek u pravu :D Secas se, ja sam teta Lea :D:D:D

pa ne bi me cudilo da i to izmisle posle svega,ma budale,svi su zivi i zdravi niko nije poginuo,ima na youtube snimak kada se chrisitan onesvestio i to je to,kako bih isamarala onog ko je to izmislio:evil::evil::evil:

Vecina vesti koja se pojavi ovde na ovoj temi, a nije od pouzdanih osoba, slobodno mozes da znas da nije istinita, sto je previse lako za proveriti... Sad znate kome treba verovati i suprotno...

nije u komi zove se alfonso herrera on ce biti u komi ali samo u seriji mozda su na to mislili...ja cu je postaviti kasnije sad nemam vrenmena ako ti neko ne postavi ranije

A na vesti kazu da da je u avionu bila postavljena bomba i da je poginula grupa koja je imitirala grupu rebelde Roberta i Diego su u komi jer oni nisu uspjeli da iskoce iz aviona.Svi ostali su uskocili u vodu njih dvoje su ostali.Tako da su u komi.
:confused::(:confused::(:confused::(:confused::(:confused::(

Je l' ti vidis sta si upravo napisala?
Prvo : nisu poginuli
Drugo: svi su poginuli sem Djovanije
Trece: necu ni da komentarisem...
Stvarno ne znam gde izvlacite te informacije, i sve informacije koje su tacne i istinite prvo se objave se na OFFICIALNIM forumima... Je l' poverujete i kad Jelena Karleusa izjavi da nema silikone? Ako da, onda ne znam sta da vam kazem...

E izasao je na kioscima Rebelde DVD,1 sezona skracena,sa prevodom 250 din je....

Lista oficial para empezar desde cero World Tour

Apertura
1. Fui la Niña
2. Cariño Mio
3. Ser O Parecer
4. Y no puedo olvidarte
5. Tu Amor
6. Medley¹ 1min cada: (Solo quedate en silencio, nuestro amor, enseñame, salvame, un poco de tu amor, aun hay algo)
7. Tal Vez Despues
8. Money Money
9. Celestial
10. Llueve in mi corazon
11. Besame sin miedo
12. No Digas nada
13. I Wanna Be the rain
14. Medley² solos: (Tal Vez Mañana, Sueles Volver, Si No estas Aqui)
15. hoy que te vaz
16. The Family
17. Quiero Poder
18. extraña sensacion
19. Wanna play
20. My Philosophy
21. inalcanzable
22. empezar desde cero
23. Rebelde Rock

ZNACI STRASNO!!!!!!!!!!NECE BITIO TRAS DE MI,ALGUN DIA,i sto je najgore NO PARES NECE BITI<a ni EL MUNDIO DETRAS!!!Koji je debil smislio ovaj spisak pesama...Znaci sve najbolje suu izbacili!!!!!!!!A bice Sueles Violver i jos neke bezveze uspavlljujuce pesme...No Digas nada i Salvame ce biti,zato mi je drago,ali je PREMA DUL TOTALNO NEFER jer nema nijedna pesma da peva ona sama....
No Pares je NAJ NAJ NAJ<a El mundo detras je takodje eeexxxttrraa,i na ovoj turneji treba da budu SVE PESME SA EDC,a oni kreteni izbacili El mundo detras...NECUUU,nije feeeerrr....Cak su izbacilili i TRAS DE MI,a to je taako diiiwna pesma..

svi govore da su svi poginuli ali nije niko nego je poginula grupa koja je imitirala grupu rebelde tako da oni nisu poginuli niko, a price da su poginuli nisu istinite sve su tolazi :-(:(:cry:

Dobro aj da zavrshimo ovu famu oko mrtvachnice itd.
Rebelde i dalje postoji a chlanovi su uverljivo zivi i zdravi i GOTOVO,STOP,ENDE,OVER,THE END,FINITO,FINISH,BASTA CON ESTO(ovako se pishe zar ne??)

E izasao je na kioscima Rebelde DVD,1 sezona skracena,sa prevodom 250 din je....

Lista oficial para empezar desde cero World Tour

Apertura
1. Fui la Niña
2. Cariño Mio
3. Ser O Parecer
4. Y no puedo olvidarte
5. Tu Amor
6. Medley¹ 1min cada: (Solo quedate en silencio, nuestro amor, enseñame, salvame, un poco de tu amor, aun hay algo)
7. Tal Vez Despues
8. Money Money
9. Celestial
10. Llueve in mi corazon
11. Besame sin miedo
12. No Digas nada
13. I Wanna Be the rain
14. Medley² solos: (Tal Vez Mañana, Sueles Volver, Si No estas Aqui)
15. hoy que te vaz
16. The Family
17. Quiero Poder
18. extraña sensacion
19. Wanna play
20. My Philosophy
21. inalcanzable
22. empezar desde cero
23. Rebelde Rock

ZNACI STRASNO!!!!!!!!!!NECE BITIO TRAS DE MI,ALGUN DIA,i sto je najgore NO PARES NECE BITI<a ni EL MUNDIO DETRAS!!!Koji je debil smislio ovaj spisak pesama...Znaci sve najbolje suu izbacili!!!!!!!!A bice Sueles Violver i jos neke bezveze uspavlljujuce pesme...No Digas nada i Salvame ce biti,zato mi je drago,ali je PREMA DUL TOTALNO NEFER jer nema nijedna pesma da peva ona sama....
No Pares je NAJ NAJ NAJ<a El mundo detras je takodje eeexxxttrraa,i na ovoj turneji treba da budu SVE PESME SA EDC,a oni kreteni izbacili El mundo detras...NECUUU,nije feeeerrr....Cak su izbacilili i TRAS DE MI,a to je taako diiiwna pesma..

aaa...nema El mundo detras????? :neutral::cry::rolleyes:

bas mi je zao sto nece biti cela salvame pesma i no pares sto uopste nece biti........i sto nece biti el mundo detras ta mi je prelepa......ako taur empezar desde cero onda treba da budu sve pesme iz tog albuma....drago mi je sto ce biti quero poder,i wanna be the rain,ser o parecer,,tu amor,celestial,tal vez despues jel su prelepe,.......i ensename,selvame,solo quedate en silencio,nuestro amor,un poco de tu amor,aun hay algo-pa makar ce biti kao medley....zao mi je sto nece biti este corazon.....a oce biti rebelde pesma??????Ma ipaj je najvaznije da ce onni doci......zar ne????? i samo da pitam odakle vam ovaj spisak????

e ljudi kako kod mene nema rebelde cd-a na kioscima nij izaslo

Back