nikolina90
Aktivan član
- Poruka
- 1.944
Ej, calex treba da stavi neku karticu :-? Teraju me sa kompa, mozda dodjem kasnije, ali ne smem do kasno, ujutru trebam uciti
Aj :*************
Neeeee:-(:-(:-(:-(
Pozz&ljubac :*******************
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej, calex treba da stavi neku karticu :-? Teraju me sa kompa, mozda dodjem kasnije, ali ne smem do kasno, ujutru trebam uciti
Aj :*************
Pa narawno,kad te brani Big Nina
`Ajde dobro priznajem.....Jawlja mi se da cesh se upishkiti u gacice kad prochitash owaj post....![]()

Wow, svaka cast, uopste ne kontam kako si to mogla znati :shock::shock::shock: 

Pozzzz... Srecno ti ucenje!:-P
a daj nemoj da ides....:-(

Wow, svaka cast, uopste ne kontam kako si to mogla znati :shock::shock::shock:
![]()

To su ti moje posebne sposobnosti
Ja sam wec pochela da slawim slawu...Ewo pijem drugu cashu bambusa,prwu sam popila na ex a owu drugu polako ispijam....![]()

pa navi sat da ti zvoni....il mogu da te probudim...iovako sam tad u skoli....

pa navi sat da ti zvoni....il mogu da te probudim...iovako sam tad u skoli....
Pa moram naviti i mobilni i to jednom da zvoni u 6(to nikad ne cujem), pa u 7, pa u osam i onda cu kao ustati i samo jos malo i zaspem ni ne ustanem xDTo su ti moje posebne sposobnosti
Ja sam wec pochela da slawim slawu...Ewo pijem drugu cashu bambusa,prwu sam popila na ex a owu drugu polako ispijam....![]()
Pa kad ne mozes brzo, da ne promasis usta![]()

Ma Lei ni 10 satowa ne wredi,kad zaknjawa ni tenk da joj prodje kroz kucu ne bi je probudio![]()

Jednom sam spavala i srusila ogledalo nogom i nisam se probudila kad je palo xD I jednom nam je pala cela viseca i nisam cula xD