Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o ko to nama sika a..??;):D samo napred...samo nemoj da se urokas...
jao jbt danas doso drug u skolu a pijan nije se mnogo umlatio lele...ne dao bog da su ga provalili...al dobro jbg...mora nekad...

Danas tj. wecheras se necu urokati zato shto sam kasno pochela ali za sutra ne garantujem...:lol::lol::lol:
Shta bi twom drugu da pijan dodje u shkolu?:shock:Josh ako ste prwa smena:lol::lol:

Danas tj. wecheras se necu urokati zato shto sam kasno pochela ali za sutra ne garantujem...:lol::lol::lol:
Shta bi twom drugu da pijan dodje u shkolu?:shock:Josh ako ste prwa smena:lol::lol:

uroko se na velikom odmoru...jesmo prva smo smena...ja 2 god idem pre 2 god posle podne...imam drugove koji su u domu znaci urokaju se i dodju mrtvi u skolu i ne znaju za sebe...dosli da se pojave...hehehe ma bolest...pusti jbt...mislim strasno...zato cika dale ne pipa alkohol a ni cigarete...mozda nekad cugnem ali to bude jednom u 100 god...

uroko se na velikom odmoru...jesmo prva smo smena...ja 2 god idem pre 2 god posle podne...imam drugove koji su u domu znaci urokaju se i dodju mrtvi u skolu i ne znaju za sebe...dosli da se pojave...hehehe ma bolest...pusti jbt...mislim strasno...zato cika dale ne pipa alkohol a ni cigarete...mozda nekad cugnem ali to bude jednom u 100 god...

Ja mrzim cigarete! Ali za ovo drugo se ne slazem :D:D:D:D
Neeeeeee...Osma:lol::lol::lol::lol:Ajde ewo jedna za tebe...:D:D:DZiweli:D

Vidis, ni Nina se ne slaze :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

idem 22.-og, sad u subotu na Zlatibor...
sa razredom....;-) :cry: :x :-? :-D :wink: :cry:
samo ce sestrica(ima 4 meseca) i vi da mi nedostajete.....hmm...:cry: :cry:
sta cu da radim???:cry: :cry:
sigurno ce te ispisati 200 strana....:cry:

Blago tebi! lepo se provedi i misli na nas :D:D:D Ubij se jednom na snegu za mene :D:D:D Napisi Lea i slikaj da vidim 8-) :**********

C c c...Ja isto retko kad pijem,samo eto za slawu i rodjendane ali samo sam se jenom bash poshteno napila....Cigare ne konzumiram....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back