Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tnx:D
Otishao chowek da wezba labudow let.........ili da se priprema za miss sweta,ipak je to wazno i prestizno takmichenje,mada ne sumnjam ja u njega,pobedice 100%....:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Svaki put kad procitam tvoj post....sta mislis sta radim?
sigurno place,ipak je on MNOGO mali...

Ne treba deci davati komp pre 5-te godine :lol:
Nemoj samo prevse,inace ces upiskiti i uprljati gace!:-P:-P:-P

Navikle su moje gace :lol::lol::lol: Ali od sledece godine koristim noshu 8-)
upisacu se,nemoj vise....:-D:-D:-D

Ni ti nisi naucila da se obuzdas, ha? :lol: Znam kako ti je... :lol::lol::lol:

Hwala,hwala:D:D:D:D
Hmmmm...neshto mi swi u zadnje wreme gowore da sam looda8-)8-)

Mozda zato sto sto zivis preko puta mene, u onoj ustanovi gde dolaze ljudi sa odredjenim problemima 8-)
sve je moguce!sace njegova mama da dodje da se svadja sa nama.

Sa prutom u ruci 8-)
joka koje rima hehe...
ma lude su 200%...sta bi mi bez njih jbt...;):D

i ja se pitam 8-) Salim se, hvala :D:D:D

Shta cu...Dobila sam inspiraciju pa reko `ajde da ne propadne....:lol::D

@Lea,mislila sam sa Kingom Lionom(waljda se atko zowe:-?)ali ako hocesh bambija-no problemo:D:D
Lion King :D Meni je svejedno, ali mama kaze da bambi lepse piski 8-)

Pa mis`im,kad se sastanu dwe lujke:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Nosu? Ta ti nije losa!:oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ne,ja ne ziwim preko puta tebe nego ti ziwish preko puta mene:lol::lol:

Ako mama kaze....:D

Jao, da! Izvini, pobrkala mi se ta lekcija sa stanovanjem, sa onom za piskenje, sto smo ucili da ti piskis preko puta mene, a ne ja preko puta tebe kao sto je u ovom slucaju sa stanovanjem... :lol::lol::lol:
Mama kaze i to se postuje8-) Ona je gorila, a mi mali majmuncici :lol::lol::lol:

Jao, da! Izvini, pobrkala mi se ta lekcija sa stanovanjem, sa onom za piskenje, sto smo ucili da ti piskis preko puta mene, a ne ja preko puta tebe kao sto je u ovom slucaju sa stanovanjem... :lol::lol::lol:
Mama kaze i to se postuje8-) Ona je gorila, a mi mali majmuncici :lol::lol::lol:

Pa da,c c c,i onda ja kao nishta ne uchim,a znam swe lekcije o stanowanju i pishkenju:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back