Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Extra
:D:D:D
Kod mene nema nishta....Spawala sam 4 sata kad sam doshla iz shkole:Dpa sam malo doshla na net:Da josh malo moram da idem da pospremim sobu:-(sutra za slawu:DAl` cu da se najedem i napijem sutra:D:D

Jes' vala, extra je :D:D:D
Ja kad idem ujutru u skolu obavezno poslepodne spavam 8-) Znas da se jutros nisam mogla ustati xD Navila sam mob za 06, pa kao tad cu odspavati jos sat vremena do 7, pa onda cu ustati u 08... I nisam mogla ustati u 08 xD Nego tek u 10 i 15, cak sam malo i rebelde propustila xD Ajde ajde, sad si ti kao vredna :lol: Eh, napij se i za mene :D:D:D

heheheh sta danas bilo u skoli...jbt idem ja na srpski jbt zadnji cas extra smoren i ono bleja i dodje nastavnik pita risticu oces 2 kazem a dajte nastavnice da ni vas ni sebe ne mucim...i prodje 10 min pita moj drug da ide i nastavnik ladno i meni kaze aj risticu i ti...a gotivan je lik....ja nema casa a da nisam spavao i slusao muziku....

i ja na vecini casova slusam mjuzu...iPod je zakon!!!

heheheh sta danas bilo u skoli...jbt idem ja na srpski jbt zadnji cas extra smoren i ono bleja i dodje nastavnik pita risticu oces 2 kazem a dajte nastavnice da ni vas ni sebe ne mucim...i prodje 10 min pita moj drug da ide i nastavnik ladno i meni kaze aj risticu i ti...a gotivan je lik....ja nema casa a da nisam spavao i slusao muziku....

Hehe, extra 8-)
E,nisam ni ja gledala:(:(Prespawala sam seriju:oops::oops::oops:Gledacu reprizu sutra:D

Dete Bozije, pa ti vise ne ides u skolu nego sto ides xD

Do not

Ja kad idem ujutru u skolu obavezno poslepodne spavam 8-) Znas da se jutros nisam mogla ustati xD Navila sam mob za 06, pa kao tad cu odspavati jos sat vremena do 7, pa onda cu ustati u 08... I nisam mogla ustati u 08 xD Nego tek u 10 i 15, cak sam malo i rebelde propustila xD Ajde ajde, sad si ti kao vredna :lol: Eh, napij se i za mene :D:D:D

Xaxaxa:D:lol:
Waljda ce biti josh neko ko ce piti da ne budem sama:-(:-?Napicu se za swe was:D:D:D:lol::lol:

Extra
:D:D:D
Kod mene nema nishta....Spawala sam 4 sata kad sam doshla iz shkole:Dpa sam malo doshla na net:Da josh malo moram da idem da pospremim sobu:-(sutra za slawu:DAl` cu da se najedem i napijem sutra:D:D

za mene isto vezi !!!

sredjivala sam i ja sobu 2 sata !!!!

Ishla sam ja danas u shkolu al` kad sam doshla zabola se u krewet i od 15:30 pa do 19:30:D:D
A sutra necu ici u shkolu,pa onda mi ostane josh samo chetwrtak i petak:D:D
E danas sam dobila keca iz filozofije:cry::cry::cry::cry::cry:

:cry::cry::cry::cry::cry: Pa kad nista ne ucis :p A ni ja zbog tebe... Dobro, pa ja nisam danas dobila panja iz biosa i iz srpskog, zesce sam se izvukla 8-) Jesu i kod vas u petak slracenji casovi?

:cry::cry::cry::cry::cry: Pa kad nista ne ucis :p A ni ja zbog tebe... Dobro, pa ja nisam danas dobila panja iz biosa i iz srpskog, zesce sam se izvukla 8-) Jesu i kod vas u petak slracenji casovi?

A sad sam bash uchila ali ima jako puno i swe mi se izmeshalo...Kad me prozwala,postawila mi pitanje i ako ne znash ili neshto pogreshno kazesh odmah prelazi na drugo pitanje:evil::evil:
A dobro je shto ce sad raspust inache bi dobila josh par komada...Zbog tebe:D:lol::lol:
Kod mene mislim da nisu skraceni chasowi,nemam pojma:-?:-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back