taca96
Primećen član
- Poruka
- 735
xex....:-)Ja sam isto srecna.Dogodilo se nesto tako n e l o g i c n o .Iz istorije sam dobila 4,samo ne znam kako.NISTA nisam uradila,N I S T A,nula,prazno!!!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xex....:-)Ja sam isto srecna.Dogodilo se nesto tako n e l o g i c n o .Iz istorije sam dobila 4,samo ne znam kako.NISTA nisam uradila,N I S T A,nula,prazno!!!![]()

E odo.
Extra
Kod mene nema nishta....Spawala sam 4 sata kad sam doshla iz shkolepa sam malo doshla na net
a josh malo moram da idem da pospremim sobu:-(sutra za slawu
Al` cu da se najedem i napijem sutra
![]()
Eh, napij se i za mene heheheh sta danas bilo u skoli...jbt idem ja na srpski jbt zadnji cas extra smoren i ono bleja i dodje nastavnik pita risticu oces 2 kazem a dajte nastavnice da ni vas ni sebe ne mucim...i prodje 10 min pita moj drug da ide i nastavnik ladno i meni kaze aj risticu i ti...a gotivan je lik....ja nema casa a da nisam spavao i slusao muziku....
Ti si bolesna :shock::shock:
Sutra te vodim kod cika Doce zbog ovoga![]()

heheheh sta danas bilo u skoli...jbt idem ja na srpski jbt zadnji cas extra smoren i ono bleja i dodje nastavnik pita risticu oces 2 kazem a dajte nastavnice da ni vas ni sebe ne mucim...i prodje 10 min pita moj drug da ide i nastavnik ladno i meni kaze aj risticu i ti...a gotivan je lik....ja nema casa a da nisam spavao i slusao muziku....
E,nisam ni ja gledalaPrespawala sam seriju
ops:
ops:
ops:Gledacu reprizu sutra
![]()
E odo.
Jes' vala, extra je
Ja kad idem ujutru u skolu obavezno poslepodne spavam 8-) Znas da se jutros nisam mogla ustati xD Navila sam mob za 06, pa kao tad cu odspavati jos sat vremena do 7, pa onda cu ustati u 08... I nisam mogla ustati u 08 xD Nego tek u 10 i 15, cak sam malo i rebelde propustila xD Ajde ajde, sad si ti kao vrednaEh, napij se i za mene
![]()

Xaxaxa
Waljda ce biti josh neko ko ce piti da ne budem sama:-(:-?Napicu se za swe was![]()
da li da promenim avatar? da $tavim Dulce...malo za
promenu...a?
--->znam Lein odgovor...
Extra
Kod mene nema nishta....Spawala sam 4 sata kad sam doshla iz shkolepa sam malo doshla na net
a josh malo moram da idem da pospremim sobu:-(sutra za slawu
Al` cu da se najedem i napijem sutra
![]()
Jes' vala, extra je
Ja kad idem ujutru u skolu obavezno poslepodne spavam 8-) Znas da se jutros nisam mogla ustati xD Navila sam mob za 06, pa kao tad cu odspavati jos sat vremena do 7, pa onda cu ustati u 08... I nisam mogla ustati u 08 xD Nego tek u 10 i 15, cak sam malo i rebelde propustila xD Ajde ajde, sad si ti kao vrednaEh, napij se i za mene
![]()
da li da promenim avatar? da $tavim Dulce...malo za
promenu...a?
--->znam Lein odgovor...
Ishla sam ja danas u shkolu al` kad sam doshla zabola se u krewet i od 15:30 pa do 19:30Dete Bozije, pa ti vise ne ides u skolu nego sto ides xD

E, a sta se desilo u Rebelde nisam gledala ??? ...
za mene isto vezi !!!
sredjivala sam i ja sobu 2 sata !!!!
...došao je Fransisko (Pančo) Vila i počela je REVOLUCIJA.......
Ishla sam ja danas u shkolu al` kad sam doshla zabola se u krewet i od 15:30 pa do 19:30
A sutra necu ici u shkolu,pa onda mi ostane josh samo chetwrtak i petak
E danas sam dobila keca iz filozofije![]()

Pa kad nista ne ucis
A ni ja zbog tebe... Dobro, pa ja nisam danas dobila panja iz biosa i iz srpskog, zesce sam se izvukla 8-) Jesu i kod vas u petak slracenji casovi?...došao je Fransisko (Pančo) Vila i počela je REVOLUCIJA.......
Sta da vam kazem.... Ja imam brata s kojim sam se zamenila 8-) On pere sudje, sredjuje kuci itd. , a ja lozim vatru i ako bas "moram" cepam drva![]()

Blago tebi
Hocu ja da cepam drwa

Blago tebi
Hocu ja da cepam drwa
![]()

To je bas lako... kad treba prepoloviti samo na dva dela 8-)Sta da vam kazem.... Ja imam brata s kojim sam se zamenila 8-) On pere sudje, sredjuje kuci itd. , a ja lozim vatru i ako bas "moram" cepam drva![]()
....ne znam koji cu......$ad cu da nadjem neki.....pa cu po$taviti....:?aj da vidimo kakav je...

Pa kad nista ne ucis
A ni ja zbog tebe... Dobro, pa ja nisam danas dobila panja iz biosa i iz srpskog, zesce sam se izvukla 8-) Jesu i kod vas u petak slracenji casovi?
Pa kad nista ne ucis
A ni ja zbog tebe... Dobro, pa ja nisam danas dobila panja iz biosa i iz srpskog, zesce sam se izvukla 8-) Jesu i kod vas u petak slracenji casovi?

Kod nas su sutra skraceni,zbog slawe...Pa kad nista ne ucis