Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MA JOK ALI KOD TERORA OD PIIISTOLJA GOTIVIM SAMO BERETE I DEZERT!!!!!
A NAJGORE JE KADA I POZOVES ONO FOLOV ME ILI IM KAZES DA TI TREBA PODRSKA A ONI NISTA!!!
IMA JEDAN COVEK IVICA STO JE UMREZEN SA NAMA NAJ VECA STEKARA NA SVETU A DA LI SI PROVALIO KADA DEFJUZIRAS BOMBU DOBIJES 3 UBISTVA A MOJ CALE SE U ZIVOTU NIJE STEKAO!!!

ne znam...nisam provalio...ni ja ja se samo stekam kad malo imam helta...a uvek izadjem pa i na trojcu nekad...prvo bacim bombu da ih ojdaim i onda paljba nekad mi uspe da ubijem svu trojcu nekad nijednog...sad pre neki dan sam igrao sa drugovima isao sa u aztecu na platformi na 3 dvojci sam dao hed i treceg sam nekako ubio...a gotivim i manje staze kao sto su deathmatch ili iceworld...

igrao sam...extra je...condition zero...ne znam vidi...trebalo bi da ima...a najgore mi je ima vrlo malo servera sacuvanih za 1.5 svi su za 1.6 imam 4 jedina citava servera za 1.5...mada nikad nece propasti 1.5 ima dosta igraca...madju njima sam i ja...

ma idi ii neeeeeije ti nesto fora bolje im bacis flash bang pa onda ih krnes 5 a nema veze sto nije hedara!!!moj cale u glavnom tako radi ookkk on je vec profi a zna sve fore na primer zajebe bota kada krene da defjuzira bombu on mu baci flash bang i onda on defjuzira!!!!CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma idi ii neeeeeije ti nesto fora bolje im bacis flash bang pa onda ih krnes 5 a nema veze sto nije hedara!!!moj cale u glavnom tako radi ookkk on je vec profi a zna sve fore na primer zajebe bota kada krene da defjuzira bombu on mu baci flash bang i onda on defjuzira!!!!CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :? sta vam sve ovo znaci???? :? :? :? :-? :smile: :confused: :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back