Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to i ja mrzim...mislim glupo...ali brzo provaljuju i odma banuju...jel si igrao source...???

:|:???: :???: :???: :???:takodja ola hola coca cola i tebi a sto ne mozes dfasdafa docekas ja bi voleo da sutra ujutru ne idem na trening ali stttta ces mora se!!!!
sta je ovde trebalo da pise???da li si hteo da me pitas zasto jedva cekam sutra??? :???: :???: :???: 
:|:???: :???: :???: :???:sta je ovde trebalo da pise???da li si hteo da me pitas zasto jedva cekam sutra??? :???: :???: :???:
![]()
:shock: :shock: :? sta vam sve ovo znaci???? :? :? :? :-? :smile:ma idi ii neeeeeije ti nesto fora bolje im bacis flash bang pa onda ih krnes 5 a nema veze sto nije hedara!!!moj cale u glavnom tako radi ookkk on je vec profi a zna sve fore na primer zajebe bota kada krene da defjuzira bombu on mu baci flash bang i onda on defjuzira!!!!CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smile:ne....DA LI VI GLEDATE SERANOVE?
:shock: :shock: :? sta vam sve ovo znaci???? :? :? :? :-? :smile::shock:
xe,xe,xe......aj` caao!!!!!!U TOME JE STVAR MORAS DA POZNAJES JEZIK COUNTER-STRIKEa