Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
 - 4.790

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jsh malo pa98900..pozzitj,kiss...idem!!!moram...!!swe was kissim!!!widimo se za neki dan!!!
![]()
e yes...ti izabrala sliku gde je anahi blizu kamere pa joj se wide i pegice i swe...i plus se nije ni namestila za slikanje...nishta!!!meni se anahi wishe swidja...pozzitj i kissitj
ee ged si sarita...?? sta ima..

e yes...ti izabrala sliku gde je anahi blizu kamere pa joj se wide i pegice i swe...i plus se nije ni namestila za slikanje...nishta!!!meni se anahi wishe swidja...pozzitj i kissitj
To sam upravo htela napisati.... I da ima sminku, kamera je preblizu, mis'im i da si uzivo sa njom ne zaneses joj se toliko u facu... Dulce na onoj slici ima sminku... Bzvz je ovo sve oko sminki, mis'im ljudi vise gledaju sad tu jednu sliku na kojoj nije ispala lepo, nego sve ostale gde je prelepa..... Zato ne volim nas narod...
pa mi smo takvi da cemo naci manu i tamo gde je nema...
a najvise mi je muka to sam cuo od ortaka...smucio mi se zivot majke mi...pazi imao on bend i sad trebali da sviraju negde i ladno znaci da za svirku su dobijali u principu ko gajbu piva....e a za bilo koje druge narodnjake bi se mlatili od love...pogotovu grand...strasno...jos bre ej za cecinu pesmu kao da ti peva na uvo 5 hiljada evra...sine...ja bih bre sve to poubijao...na koje smo grane pali...strasno...znaci u svemu smo najgori i sto je jos gore nemamo nikakav napredak nego tonemo sve dublje...

da...ma uzas...ne zelim vise da trosim reci na njih...bruka i sramota...