Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a na zaebavanje sam mislio tipa...varanje i to...ako ne zeli da bude samnom nek mi kaze odma u lice manje ce da me boli..vise ce da me boli ako je ljubim i volim a ona mene u stvari ne voli nego je samnom iz sazaljenja...

e yes...ti izabrala sliku gde je anahi blizu kamere pa joj se wide i pegice i swe...i plus se nije ni namestila za slikanje...nishta!!!meni se anahi wishe swidja...pozzitj i kissitj

To sam upravo htela napisati.... I da ima sminku, kamera je preblizu, mis'im i da si uzivo sa njom ne zaneses joj se toliko u facu... Dulce na onoj slici ima sminku... Bzvz je ovo sve oko sminki, mis'im ljudi vise gledaju sad tu jednu sliku na kojoj nije ispala lepo, nego sve ostale gde je prelepa..... Zato ne volim nas narod...

To sam upravo htela napisati.... I da ima sminku, kamera je preblizu, mis'im i da si uzivo sa njom ne zaneses joj se toliko u facu... Dulce na onoj slici ima sminku... Bzvz je ovo sve oko sminki, mis'im ljudi vise gledaju sad tu jednu sliku na kojoj nije ispala lepo, nego sve ostale gde je prelepa..... Zato ne volim nas narod...

pa mi smo takvi da cemo naci manu i tamo gde je nema...

@ Nina, znas da je Chris Brown 89-to godiste?!?!?!:shock::shock::shock: Kad je snimao spot i pesmu Run It imao je samo 16godina :shock::shock::shock: Znala sam da je mlad, ali ovoliko nisam ni sumnjala...

pa mi smo takvi da cemo naci manu i tamo gde je nema...

To me mnogo zivcira... Znaci sad ovih dana su me toliko nervirali u skoli da je to neverovatno... Izvalili su da je Rihanna losa osoba zato sto je narucila 100kg kokica...:roll: Ma daaaj, sta me boli uvo sta ona jede, ko je oblaci, kad se budi, ko joj pere dupe, bwate, ja volim njene pesme sta me boli ku*ac za ostalo... Sve se vise razocaravam u ljude...

a najvise mi je muka to sam cuo od ortaka...smucio mi se zivot majke mi...pazi imao on bend i sad trebali da sviraju negde i ladno znaci da za svirku su dobijali u principu ko gajbu piva....e a za bilo koje druge narodnjake bi se mlatili od love...pogotovu grand...strasno...jos bre ej za cecinu pesmu kao da ti peva na uvo 5 hiljada evra...sine...ja bih bre sve to poubijao...na koje smo grane pali...strasno...znaci u svemu smo najgori i sto je jos gore nemamo nikakav napredak nego tonemo sve dublje...

a najvise mi je muka to sam cuo od ortaka...smucio mi se zivot majke mi...pazi imao on bend i sad trebali da sviraju negde i ladno znaci da za svirku su dobijali u principu ko gajbu piva....e a za bilo koje druge narodnjake bi se mlatili od love...pogotovu grand...strasno...jos bre ej za cecinu pesmu kao da ti peva na uvo 5 hiljada evra...sine...ja bih bre sve to poubijao...na koje smo grane pali...strasno...znaci u svemu smo najgori i sto je jos gore nemamo nikakav napredak nego tonemo sve dublje...

Ma mi smo dno dna... Samo folk, nemamo ni pop, kamoli neki hip-hop ili r'n'b, a hocemo da budemo neko i nesto u svetu? :lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back