S.A.R.I.T.A.
Primećen član
- Poruka
- 843
ma...navika na neki nacin...jednom nisam spavao 26 sati...ali to nadoknadim ja u skoli![]()
E lud si majke mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma...navika na neki nacin...jednom nisam spavao 26 sati...ali to nadoknadim ja u skoli![]()
2. deo andrijane
rekla je:
-Dulce mi je dala toliko postera da sam polepila celu zgradu!
3. deo malo kasnije...

sta ima ??
da li si procitala ono sto je rekla andrijana??
dobrodosla gago 93 !!!
Hola,Dragana!!!!!Dobrodosla!!!!Imas cool awatar...besitocaos svima ja sam dragana![]()
andrijana nema bujnu mastu nego je ludoporemecena (ludoporemecena je rec koju sam izmislila samo za nju ! )

3. deo (andrijana)
kaze:
-mico sta ti mislis o sari ? ja samo mogu da kazem da je mnogo lagala da ima 1000 postera. (sara nikad tako nesto nije rekla) onda kaze:
-sad mi se Dulce (ona kaze da se Dulce pise Dulse , a da se kaze Dulce) ispotpisivala po celoj sobi !!
-Sara ce biti ljubomorna ! ha ha ha
ima jos samo cu kasnije ...

3. deo (andrijana)
kaze:
-mico sta ti mislis o sari ? ja samo mogu da kazem da je mnogo lagala da ima 1000 postera. (sara nikad tako nesto nije rekla) onda kaze:
-sad mi se Dulce (ona kaze da se Dulce pise Dulse , a da se kaze Dulce) ispotpisivala po celoj sobi !!
-Sara ce biti ljubomorna ! ha ha ha
ima jos samo cu kasnije ...
nemate reci a ???![]()
OMG koja ludaca...nemate reci a ???![]()
S.A.R.I.T.A. ti si genije !!!!!!!!!!

A hvala!
Javi mi kada mala Andrijana bude dosla kod tebe.Sici cu,ubicu je...uffffff.....![]()
E ljudi nesto mi se postawljaju slike..xexexe..cije wam trebaju?
![]()
E ljudi nesto mi se postawljaju slike..xexexe..cije wam trebaju?
![]()
nemoj molim te
ocu jaaaaa![]()