- Poruka
- 612
EVO ZOVEME DA JOJ SIPAM SOK UMRECU ILI
CU POBECI!!!!![]()
KOLIKO TVOJA SEKA IMA GODINA ?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EVO ZOVEME DA JOJ SIPAM SOK UMRECU ILI
CU POBECI!!!!![]()

MOZDA TI
JA NE
MENI JE LEPO SA MOJIM KOMPIJUTEROM 8-)8-)8-)
?
!:
TAKO DA NEMA VEZE STA CE BITI SUTRA ZIVI ZA OVAJ TRENUTAK!!!MOZDA TI
JA NE
MENI JE LEPO SA MOJIM KOMPIJUTEROM 8-)8-)8-)
KOLIKO TVOJA SEKA IMA GODINA ?????![]()
ZNAM KAKO TI JE !!!!!!!!!!!!!!!

MISLIM TAKO A TI NEMOJ DA NAM UPADAS U RAZGOVOR LEA A AKO HOCES PRIKLJUCIIII SE!!!!
TO NE MOOOOGU DA OPISEM ZATOO STO MI SE TRESU RUKE I STO DUBLJJJJE ZALAZIM U OVO SCVVVVE ME VISE BOLJI GLAVA KO DA CE NEKO HARPUNOM DA MI JE PROBUSI@!!!!:-xA TO BOLIIII!!!@Jeffhardy, zasto sve ne stavius u jednu poruku?!?!?! Covece u jednoj minuti napises tri posta bez nekog vaznog znacenja..![]()
@Miro, hvalaLepo se provedi u BGD 8-)
@Jeffhardy, zasto sve ne stavius u jednu poruku?!?!?! Covece u jednoj minuti napises tri posta bez nekog vaznog znacenja..![]()
Bwe, ovo je forum, mogu da pisem kad hocu gde hocu, razumes?! Ako ti zelis da na ovakav nacin razgovaras(svaka rec u jednom postu) onda lepo odes na pricaonicu i tamo ti to niko nece zameriti! Dete, ovo je forum!
@jeffhardy i Milice mooooooooolim vas iskljuchite CapsLock!!!!
HM HM NEMOJ TI MENI DETE!!!!!
A TO STO TI NEMAS RESPEKTA PREMA MENI I MICI TO JE SAMO DO TVOG VASPITANJA!!!

Ja Micu volim, jer je jedno uljudno dete koje shvata svrhu forumu 8-) Mico, a ti mene?HM HM NEMOJ TI MENI DETE!!!!!
A TO STO TI NEMAS RESPEKTA PREMA MENI I MICI TO JE SAMO DO TVOG VASPITANJA!!!

Ja Micu volim, jer je jedno uljudno dete koje shvata svrhu forumu 8-) Mico, a ti mene?