Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:!::!:
MOZDA TI
JA NE
MENI JE LEPO SA MOJIM KOMPIJUTEROM 8-)8-)8-)

MA TAKODJE SM PONEKAD STVARNO IZGUBIM NADU MA NE RAZUMES TI STA JA PRICAM JA PRICAM DA LI NEKO(TI,JA,ONI,ONA,ON)IMA RESPEKTA-(POSTOVANJE-UVAZAVANJE) ILI NEMA PREMA VERI MALO ZAMRSENO ALI NEMA VEZE I SUTRA DAN KADA KAZU DA CE SE SVE POBOLJSATI I KADA VERUJEMO SVE PADNE U VODU ALLI TREBA IMATI VERE U BOLJE SUTRA NEMA VEZE STO SU NAS NEKI LJUDI IZNEVERILI ALI JA ZIVIM ZA BOLJE SUTRA ZA SVE NAS I ZA DANAS NE ZA SUTRA ILI PREKOSUTRA!!!!:?:?:?:!::!::!:TAKO DA NEMA VEZE STA CE BITI SUTRA ZIVI ZA OVAJ TRENUTAK!!!

@Jeffhardy, zasto sve ne stavius u jednu poruku?!?!?! Covece u jednoj minuti napises tri posta bez nekog vaznog znacenja.. :roll:

@Miro, hvala :D:D:D Lepo se provedi u BGD 8-)

Bwe, ovo je forum, mogu da pisem kad hocu gde hocu, razumes?! Ako ti zelis da na ovakav nacin razgovaras(svaka rec u jednom postu) onda lepo odes na pricaonicu i tamo ti to niko nece zameriti! Dete, ovo je forum!

HM HM NEMOJ TI MENI DETE!!!!!
A TO STO TI NEMAS RESPEKTA PREMA MENI I MICI TO JE SAMO DO TVOG VASPITANJA!!!

HM HM NEMOJ TI MENI DETE!!!!!
A TO STO TI NEMAS RESPEKTA PREMA MENI I MICI TO JE SAMO DO TVOG VASPITANJA!!!

Hey Leu ne diraj!!:twisted::lol:
Ako cemo tako onda ni ti nemash respekta prema nama koji te 1000000000 puta zamolimo da ne pishesh toliko puno postowa,jedan za drugim,koji nemaju ama bash nikakwog smisla i da iskljuchish CapsLock(welika slowa)pa ti i dalje terash po swom:roll::?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back