$Tanja$
Primećen član
- Poruka
- 512
HWALA SWIMA!!!Poz![]()
Nema na cemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HWALA SWIMA!!!Poz![]()
Looda si
Koju ti skolu ides?
8-)hwala!
Ma u gimnaziju...A sutra imam 5 chasowa po pola sata...Milina...
E Lea je l` ti 100% idesh na Rihannin koncert?Ja sam dobila kartu u subotu...
Sad samo na to mislim,ne mogu da dochekam...A tek kad bi RBD doshli...Ja bi flipnula skroz...8-)
'94 am godishte...al sam srecna!
Andjela dobrodosla
drago mi je sto sam dobrodosla!
Ma u gimnaziju...A sutra imam 5 chasowa po pola sata...Milina...
E Lea je l` ti 100% idesh na Rihannin koncert?Ja sam dobila kartu u subotu...
Sad samo na to mislim,ne mogu da dochekam...A tek kad bi RBD doshli...Ja bi flipnula skroz...8-)
Znaci, svim skolama u Somboru i okolini skraceni casovi, a nama NISU!!! Mrziiiim skolu
jel su i vama skraceni casovi????
Shto si srecna,ako nije tajna??![]()
...SRETJNA SAM STO WI IDETE!!!
Jao, pa i ti ides u ausvicZnaci, svim skolama u Somboru i okolini skraceni casovi, a nama NISU!!! Mrziiiim skolu
![]()
Idem idem idemDobila sam kartu prosle nedelje u cetvrtak, znas kako sam bila srecna(sad sam jos srecnija, kako prolaze dani, a ja sve ludja i ludja)?! Svaki dan je gledam, divim joj se, joooj, ne mogu prestati misliti na taj koncert
Ma docice i oni
![]()
Aha...Od ponedeljka pa do daljneg(kako nam profani kazu)...A nama sooper,skoro nishta ne radimo-kao 30 min. nishta ne stignemo bla bla bla i tako se zezamo po ceo chas...
A sutra imam kontrolni iz geografijei ogrowaranje iz fizike
tako da uskoro moram ici da uchim:sad::sad::sad:
@ Lea u koju shkolu ti idesh?![]()
Aha...Od ponedeljka pa do daljneg(kako nam profani kazu)...A nama sooper,skoro nishta ne radimo-kao 30 min. nishta ne stignemo bla bla bla i tako se zezamo po ceo chas...
A sutra imam kontrolni iz geografijei ogrowaranje iz fizike
tako da uskoro moram ici da uchim:sad::sad::sad:
@ Lea u koju shkolu ti idesh?![]()
Svaki dan je gledam, divim joj se, joooj, ne mogu prestati misliti na taj koncertMa docice i oni
![]()

pa srecna sam..eto...blago wama sto idete na rihannin koncert...ona mi je posle RBD omiljena pewachica...ali nema weze......SRETJNA SAM STO WI IDETE!!!
![]()
I ja sad samo slusham njene nowe pesme...Trenutno slusham "Lemme Get That"!!
E ljudi je l` neko od vas slusha Davida Bisbala![]()

U Ausvic iliti Gimnaziju, isto kao i ti![]()

Drago mi je sto ces ici...ja mogu da nabavim kartu ali ne slusam bas Rihanu...kod vas nisu skraceni casovi???xexe...nama jesu hvala bogu i bice jos 1 mesec
Hwala Bogu pa sam drustweno-jezichki smer-to mi je kao neka blaza werzija aushwica
Da sam opshti smer onda bi to bio prawi aushwic![]()
HvalaEh, ja sam se odrekla rodjendanskih poklona za narednih 5 godina i poklona za Novu Godinu, samo da bih isla na taj koncert, a ti ladno mozes nabaviti kartu... Nekome zivot majka, nekom maceha
![]()

HvalaEh, ja sam se odrekla rodjendanskih poklona za narednih 5 godina i poklona za Novu Godinu, samo da bih isla na taj koncert, a ti ladno mozes nabaviti kartu... Nekome zivot majka, nekom maceha
![]()