Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma u gimnaziju...A sutra imam 5 chasowa po pola sata...Milina...:D:D:D
E Lea je l` ti 100% idesh na Rihannin koncert?Ja sam dobila kartu u subotu...:D:D:D:D
Sad samo na to mislim,ne mogu da dochekam...A tek kad bi RBD doshli...Ja bi flipnula skroz...:D:lol:8-)

Jao, pa i ti ides u ausvic :lol: Znaci, svim skolama u Somboru i okolini skraceni casovi, a nama NISU!!! Mrziiiim skolu :cry:
Idem idem idem :D:D:D Dobila sam kartu prosle nedelje u cetvrtak, znas kako sam bila srecna(sad sam jos srecnija, kako prolaze dani, a ja sve ludja i ludja)?! Svaki dan je gledam, divim joj se, joooj, ne mogu prestati misliti na taj koncert :D:D:D Ma docice i oni ;)

jel su i vama skraceni casovi????

Aha...Od ponedeljka pa do daljneg(kako nam profani kazu)...A nama sooper,skoro nishta ne radimo-kao 30 min. nishta ne stignemo bla bla bla i tako se zezamo po ceo chas...:D
A sutra imam kontrolni iz geografije:roll::roll: i odgowaranje iz fizike:roll::roll::roll: tako da uskoro moram ici da uchim:sad::sad::sad:

@ Lea u koju shkolu ti idesh?;)

Jao, pa i ti ides u ausvic :lol: Znaci, svim skolama u Somboru i okolini skraceni casovi, a nama NISU!!! Mrziiiim skolu :cry:
Idem idem idem :D:D:D Dobila sam kartu prosle nedelje u cetvrtak, znas kako sam bila srecna(sad sam jos srecnija, kako prolaze dani, a ja sve ludja i ludja)?! Svaki dan je gledam, divim joj se, joooj, ne mogu prestati misliti na taj koncert :D:D:D Ma docice i oni ;)

Drago mi je sto ces ici...ja mogu da nabavim kartu ali ne slusam bas Rihanu...kod vas nisu skraceni casovi???xexe...nama jesu hvala bogu i bice jos 1 mesec

Aha...Od ponedeljka pa do daljneg(kako nam profani kazu)...A nama sooper,skoro nishta ne radimo-kao 30 min. nishta ne stignemo bla bla bla i tako se zezamo po ceo chas...:D
A sutra imam kontrolni iz geografije:roll::roll: i ogrowaranje iz fizike:roll::roll::roll: tako da uskoro moram ici da uchim:sad::sad::sad:

U Ausvic iliti Gimnaziju, isto kao i ti :D:D:D

A sutra imam kontrolni iz geografije:roll::roll: i ogrowaranje iz fizike:roll::roll::roll: tako da uskoro moram ici da uchim:sad::sad::sad:

Kod nas nastavnici upisu cas,ko je odsutan i nesto malo pocnemo da radimo kad ono bozji dar....zvonooooo

I ja sad samo slusham njene nowe pesme...Trenutno slusham "Lemme Get That"!!:D

E ljudi je l` neko od vas slusha Davida Bisbala:?::?:

Ne znam zasto ali nikad nisam slusala tu pesmu, sad cu da vidim kakva je :D:D:D Do nedavno mi je bila glupa Sell Me Candy, sad mi je extraaa! Joj, ja imam njen koncert, onaj na live earthu u Japanu, i tako to gledam svaki dan :D:D:D

Drago mi je sto ces ici...ja mogu da nabavim kartu ali ne slusam bas Rihanu...kod vas nisu skraceni casovi???xexe...nama jesu hvala bogu i bice jos 1 mesec

Hvala :D Eh, ja sam se odrekla rodjendanskih poklona za narednih 5 godina i poklona za Novu Godinu, samo da bih isla na taj koncert, a ti ladno mozes nabaviti kartu... Nekome zivot majka, nekom maceha :D

Hwala Bogu pa sam drustweno-jezichki smer-to mi je kao neka blaza werzija aushwica:lol:
Da sam opshti smer onda bi to bio prawi aushwic:lol::lol:

I ja sam drustveni, ali dzabe to kod nas... Sve isto radimo kao prirodnjaci(prirodno-matematicki, to je kod nas pravi ausvic, opsti smer je samo za madjare), uopste ih ne zanima koji smo smer, a nastavnici svi bolesni u glavu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back