Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heheh, hvala! I ja tebi cestitam ;) Mi imamo nekog filozofa iz fizke(ovde u srednjoj) - neki dan smo trebali imati kontrolni i niko nije naucio i mi se dogovorimo da pevamo kad on udje(a on obozava pevanje, za njega je to nesto najuzvisenije) i on ulazi, a mi pevamo Kad si srecan lupi tada dlan o dlan, pa Moji drugovi, pa Nek svud ljubav sja, znaci ceo razred u prvom srednje peva te pesmice, a on se odusevio, a da i ispisali smo tablu tako nekim porukicama, nacrtali cvetice, srcad, a ako ukrasis papir za kontrolni dobijes 2... Znaci profa je lik zesci... Imam srece sto imamo takvog profu, inace... :D

blago tebi!:-D

@ Nikolina
Neka sva sreca ovoga sveta pripadne tebi, neka tvoja ljubav pripadne onome koga volis, neka sve sto je lepo bude tvoje, to ti zeli srce moje... FELIZ CUMPLEANOS!!!!! (sorry sto sinoc nisam cestitala ali stvarno sam prezauzeta ucenjem)

zeli li neko da mi pise???imam puno
slika rebelde i...bilo bi lepo kad bismo se dopisiwali!!!

E ljudi,a zasto ne bi svako od nas Dulce Marii na mail poslao ono o onoj devojci sto vise nije medju nama ( :-(:-(:-(:-( ),bile bi vece sanse da vidi ako jedno pismo posaljemo po nekoliko puta,i da joj damo adresu foruma da ode da vidi :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back