nikolina90
Aktivan član
- Poruka
- 1.944
Nikolina happy birthday i od mene (sa zakasnjenjem)![]()
i od mene...:wink:
Srecan rodjus sorry na zakasnjenju
Nina FELIZ CUMPLEANOS
sorry zbog zakasnjena :wink:
Lancic je bas sweet![]()
HWALA SWIMA!!!Poz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikolina happy birthday i od mene (sa zakasnjenjem)![]()
i od mene...:wink:
Srecan rodjus sorry na zakasnjenju
Nina FELIZ CUMPLEANOS
sorry zbog zakasnjena :wink:
Lancic je bas sweet![]()

ja sam tu...:-DIMA LI KOGA
e ljudi widimo se sutra zao mi je ako nisam bas prihwacena ali bilo bi lepo da se upoznamo i dopisujemo...bar tako mislim!
e ljudi widimo se sutra zao mi je ako nisam bas prihwacena ali bilo bi lepo da se upoznamo i dopisujemo...bar tako mislim!
mozda ne poznajem nikolinu...ali swejedno,HAPPY BRIRTHDAY!!!
A kako naci Dulce-inu e-mail adresu??E ljudi,a zasto ne bi svako od nas Dulce Marii na mail poslao ono o onoj devojci sto vise nije medju nama ( :-(:-(:-(:-( ),bile bi vece sanse da vidi ako jedno pismo posaljemo po nekoliko puta,i da joj damo adresu foruma da ode da vidi :?

A kako naci Dulce-inu e-mail adresu??
Kada bi to znali svi fanovi,komp bi joj se raspao ili explodirao od broja mejlova.....
andjelaRBD,WELCOME-swi RBD fanowi su UVEK dobrodosli!!!!!
imam preko hiljadu rebelde slicica ali ne znam kako da ih postavim na forum...-(

nismo mi monstrumi evo ja cu se druziti sa tobom!Za pocetak ja sam jovana, ali me zovi joka,tako me svi zovu!BIENVENIDA!!!!:-D:-D:-D
bienvenida i od mene!!!! pa mi na temi zelimo da nas bude sve vise!!!!!
e preko slikomata ovako:ukucas slikomat,,onda ides na browse,zatim na nalozi,onda kopiras kod za forume(prvi kod) i na kraju paste na poruku koju pises!Aj probaj!!!nije komplikovano!!
ne mora moze samo i slikomat na google!!