Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chavasmarifer88oy6by1.png

idoooll7.jpg

trauma2re8.gif

escanear0004ii7dr4-1.png

PREWOD TEXTA:

Ako se oseca usamljeno u sobi nekog hotela,zowe Alejandra i prodje ga.Ako je imao neki problem sa nekom dewojkom...posalje SMS Oscaru i izjada se.Ako je melanholican,pa pomisli na gospodju Rodriguez.a ako mu zatreba neki savet,padne mu na pamet gospodin Herrera.Ali ko su swi ti shto Poncho toliko woli?Pa Alejandro i Oscar njegowa braca a gospodje Rodriguez i gospodin Herrera njegovi roditelji!!!I nikada ne prica o njima,jer zeli da i hzadrzi u swom swetu,ali postoje i Poncho ih woli do ludila...Otkrij Poncha u porodici...

SUPER NEZAN!

Takaw je bio i takaw je Poncho kada je okruzen swojima...porodican i nezan.Dopalo bi nam se da ga imamo kao rodjaka!Sa swojom bracom se super slaze: "Imam super odnos sa mojom bracom.Alejandro je ozenjen i ima decu pa ga i widjam manje.I Oscar ziwi u Guadalajari sa mojom majkom i teshko je"...priznaje Poncho.Sada shwatamo zahsto se ne razdwaja od swog mobilnog.Uwek kada smo bili sa njim pobegne nam na trenutak da bi pozwao nekoga telefonom.
"I sa mojim roditeljima...razwedeni su ali se dobro slazu.Moja mama ziwi u Guadalajari a ja u Mexicu D.F sa mojim ocem.Ali smo swi uwek u kontaktu.Kada smo ga pitali za neki nestasluk kada je bio mali koji nikada nece zaborawiti rekao nam je:"Jedan dan,igrajuci se,bacio sambokal pun wode u kuhinju."I takodje nam je priznao shta mu se najwise swidja kod njegowe porodice:"Dobri saweti.Uwek mi gowore da ne pokusawam da budem nesto sto nisam i da budem shto bolja osoba swakoga dana...Wec jesi Poncho!!!

E PAZITE OWIO!!

"Owako owo je jako tuzna west ali wolela bih da Dulce sazna za owu dewojku...izwinite ako nisam trebala da postawljam ali morala sam...ajde krenucu redom:
E pa bila je jedna dewojka koja je bila zaludjenik za Dulce dalal bi ziwot za nju ali nazalost umrla je 4.oktobra(bash na swetski dan rbd-a)...Imala je josh od malena neshto kao mehuric wode u mozgu...drugog awgusta je pala u komu...Pa je njena najbolja drugarica otworila temu na forumu da dulce sazna za to...Jer je poslednja zelja njene drugarice bila da Dulce zna da je postojala...Ako zhelite pomozite da dignemo owu temu da bi je Dulce widela...Hwala swima
http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=7888001 "

a joj... :(
ja sam vec odavno registrovana na univisionu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back