Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li postoje 2 spota za Besame sin miedo???odg,please
Da li postoje 2 spota za Besame sin miedo???odg,please
Mislim da se taj producent zove Alexis tako nesto.
opa...e ja prvo mislila da mi su ucinilo pa posle je pricala jos po neku rec nisam mogla da verujem!

Nisam mislila zrela kao potpuna osoba, nego zrela za svoje godine, a ja za svoje godine jesam zrela i previse (mozda otud i ova nazovi "svadja"), jer ne znas sta mi se sve izdesavalo u zivotu i ne zelim da pricam o tome... Znam da ti nisam bas simpaticnaali obe volimo rbd i o tome i treba pisati na ovoj temi. Peace
![]()
Imam taj spot,extra mi je!!!,u tour-busu,posle u Drakulinom Dvorcu,u Rumuniji!.Igraju fote,i ljube se....Samo Miro molim te nemoj da dledas clip gde pise EXCLUSIVE BESAME SIN MIEDO CLIP to je ono kad su bili u onom tour busu,pa je tu ucker sa nekom manekenkom...
Samo sto nisam zaplakala.
Pa zar pored ZIVE DULCE
c c c![]()
imam taj spot,u tour-busu,posle u Drakulinom Dvorcu,u Rumuniji!.
A ima i,ne znam gde je snimano,kada su Any,Dul,Mai u ducakcim haljinama a Pollito,Poncho,Ucker u odelima,crnim,imaju sesire,bas onako sve "starowremski"...
A ne gledas vise REBELDE????????????Eeee ljudi prebacujem ja kanale na tv-u i vidim rebelde...pa reko da pogledam malo....
cepala sam se od smeha onoj vracari....xaxaxaxaxaxa....
tako,tako....
Ja sam vrishtala od smeha...chak su mi i suze krenule....
moj Big Brother ushao u sobu da me pita shta se toliko derem...:shock:
Pozz vas!
Idem da uchim.....vratih se sada sa probe...ne osecam prste....good night!
Lea :***

Nisam je uopste ni gldala La Familiu ne znam gde i kako da skinem????Ako si gledala 10. epiku La Familie mogla si da ih vidis u takvim haljinama i sesirima.
To im je prvi spot za BSM.
Nisam je uopste ni gldala La Familiu ne znam gde i kako da skinem????
Pazite owo!!
![]()
aj posle cu...Nista se ne pokazuje:|...
Alde pokusaj preko srediti priloge ili preko slikomata.
Ewo sta je clanica HEFCA-e napisala na jednon forumu:
BBs za sada nema nikakvih novosti ... poslednje sto mi je reko Pedro je da ce se potruditi da sto pre stignu diskovi grupe RBD i u Srbiju , oni rade na tome ali nista vise mi nije rekao ...
i owo u wezi pollita :-(
Znachi owako...Pollito je u NY sa ostalim clanowima RBD-a dawao intervju i tu se se jawljali slusaoci i pitali swasta...e sada jedan se jawio i proziwao pollita zato shto je gay i takodje mu trazio da mu da malo marihuane...i rekli su mi da je pollito chak i zaplakao... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Shta je bre to?Zar ti ljudi nemaju swoj zhiwot pa moraju da maltretiraju druge...nadam se da owakwih osoba nema medju wama...pa shta ako je gay njegow izbor---->NJEGOW ZIWOT!!!!!!!!!I shta ako je probao marihuanu swako pogresi jednom u ziwotu jer sada zbog toga treba swi da ga pljujemo e pa NE TREBA!!!Jer je on diwan kao osoba i swi wi to znate....i sada wise nego ikada treba podrsku swojih fanowa....od mene je ima a da li je ima i od was???"""
![]()
![]()
Ako hoces videcemo se za weekend pa cu ti doneti cd.
taj u kuci je iz La Familije!!!Ja mislim da ima.
Ima onaj kada su u nekoj STRAAAASNOJ kuci,i jos neki koji vidjam na netu ali nikako da odgledam.
e ja taj spot nisam videla!Jel moze neko da ga postaviSamo Miro molim te nemoj da dledas clip gde pise EXCLUSIVE BESAME SIN MIEDO CLIP to je ono kad su bili u onom tour busu,pa je tu ucker sa nekom manekenkom...
Samo sto nisam zaplakala.
Pa zar pored ZIVE DULCE
c c c![]()

Imas owde -> http://www.dulcemaria.org/?pag=videos_videoclipes !!Poslednji je po redu!e ja taj spot nisam videla!Jel moze neko da ga postavi![]()