Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Lea imam jednu informaciju za tebe,Mary za tebe nije dete,razlika je 1 godina,zato molim te obrati paznju na to sto pises,jer nemas 50 godina sigurno,nije ti ona ni cerka ni unuka!Znas?Ona je rekla da je njoj RW fuj,pa sta?Secas se mikija za kog si rekla da je lik na temi DULCE M@RI@?I on je tako komentarisao,a sada po tebi,Mary to ne sme da radi,svako ima svoje misljenje,a ona je svoje iskazala.Zato smiri strasti.

Znam ja dobro sta govorim, a nisam rekla "dete" zato sto sam racunala na to da je mladja niti ko zna sta, nego zato sto se ponasa kao dete, kad joj nesto nije po volji, a ona odmah udari da vredja, ne temu, nego ljude na temi koji nemaju misljenje kao ona... Za Mikija sam rekla da je lik zato sto vas nervira maksimalno, a vi ne kontate koliki je on zajebant... I govoris Daletu da se ne mesa, a prva se ti mesas... Mislis da si sad ispala pametna jer si sve ovo napisala? Samo si dokazala koliko si nezrela i koliko ne znas civilizovano da pricas tj. pises....

Znam ja dobro sta govorim, a nisam rekla "dete" zato sto sam racunala na to da je mladja niti ko zna sta, nego zato sto se ponasa kao dete, kad joj nesto nije po volji, a ona odmah udari da vredja, ne temu, nego ljude na temi koji nemaju misljenje kao ona... Za Mikija sam rekla da je lik zato sto vas nervira maksimalno, a vi ne kontate koliki je on zajebant... I govoris Daletu da se ne mesa, a prva se ti mesas... Mislis da si sad ispala pametna jer si sve ovo napisala? Samo si dokazala koliko si nezrela i koliko ne znas civilizovano da pricas tj. pises....

Lea smiri strasti!Znas?Prvo ne vidim sta sam ti to lose rekla da te toliko uvredim,a njen je problem kako se ponasa!Mislim da sam ispala pametna zato sto to jesam!A da,nisam ja k`o ti nemoj da me poredis sa tobom!Ti si dokazala da ne znas da "progutas" tudje misljenje!Ona je rekla da je RW fuj,a ne ljudi koji to gledaju i nemoj vise da se pravis pametna,ja sam se izvinila daletu i kraj!Ti mislis da sada pises civilizovano?!Mislis da si zrela samo zato sto si 2 godine starija od mene?!Ako to mislis onda si gluplja nego sto sam mislila da jesi:-D8)
P.S.Ove tvoje nazovi uvrede me uopste ne pogadjaju!:-D:-D:-D

Lea smiri strasti!Znas?Prvo ne vidim sta sam ti to lose rekla da te toliko uvredim,a njen je problem kako se ponasa!Mislim da sam ispala pametna zato sto to jesam!A da,nisam ja k`o ti nemoj da me poredis sa tobom!Ti si dokazala da ne znas da "progutas" tudje misljenje!Ona je rekla da je RW fuj,a ne ljudi koji to gledaju i nemoj vise da se pravis pametna,ja sam se izvinil daletu i kraj!Ti mislis da sada pises civilizovano?!Mislis da si zrela samo zato sto si 2 godine starija od mene?!Ako to mislis onda si gluplja nego sto sam mislila:-D8)
P.S.Ove tvoje nazovi uvrede me uopste ne pogadjaju!:-D:-D:-D

Nisi me ni najmanje uvredila, jer ne uzimam k srcu ono sto pisu ljudi s neta, oni ne predstavljaju (izuzev nekih) nista u mom zivotu... Ne vidim gde sam te poredila sa sobom?! Tvoj problem je taj sto uopste nisi skontala sta sam napisala, ja nisam rekla da ona mene vredja, niti da njeno misljenje ne valja, nego sam joj rekla da ne vredja druge ljude na ovom forumu(ne odnosi se samo na temu RW), jer ce brzo biti banovana, a ne bih zelela da se to desi, ionako na je malo na ovoj temi, i drugi problem ti je sto ni ne znas sta je zrelost, uopste nije pitanje godina... Super sto sam ovako glupa, a ne pametna kao ti... Nisam te vredjala, a to sto si ti sve pogresno skontala i sto mislis da ovo sve pisem iz zle namere to je tvoj treci problem...

Nisi me ni najmanje uvredila, jer ne uzimam k srcu ono sto pisu ljudi s neta, oni ne predstavljaju (izuzev nekih) nista u mom zivotu... Ne vidim gde sam te poredila sa sobom?! Tvoj problem je taj sto uopste nisi skontala sta sam napisala, ja nisam rekla da ona mene vredja, niti da njeno misljenje ne valja, nego sam joj rekla da ne vredja druge ljude na ovom forumu(ne odnosi se samo na temu RW), jer ce brzo biti banovana, a ne bih zelela da se to desi, ionako na je malo na ovoj temi, i drugi problem ti je sto ni ne znas sta je zrelost, uopste nije pitanje godina... Super sto sam ovako glupa, a ne pametna kao ti... Nisam te vredjala, a to sto si ti sve pogresno skontala i sto mislis da ovo sve pisem iz zle namere to je tvoj treci problem...

Ma nije valda da ja ima 3 problema?!Ja uopste ne zelim da se svadjam sa tobom,a ja sam shvatila sta si htela da kazes,samo ti ne shvatas da sam se ja zezala,a nisam ni rekla da ona tebe vredja(procitaj jos par puta post pa ce ti biti jasnije),a sada vezano za moj drugi nazovi problem,ja ne kazem da sam zrela,ali nisi ni ti!I jos nesto,nikako ne smem da zaboravim moj treci "problem"!Nisam ni rekla da pises iz zle namere,sve si pobrkala,ako zelis mogu ponovo da ti objasnim...:-D

sad stvarno cao i izvini lea necu vise da se svadjam,i zbog sebe i tebe i ostalih,ni ja ne zelim da izbace mary a i to se nece desiti jer nije nikoga uvredila,vec je rela da je RW fuj,ali zaboravimo to.bez svadje vise ok?!

sad stvarno cao i izvini lea necu vise da se svadjam,i zbog sebe i tebe i ostalih,ni ja ne zelim da izbace mary a i to se nece desiti jer nije nikoga uvredila,vec je rela da je RW fuj,ali zaboravimo to.bez svadje vise ok?!
Ko da izbaci Mary????Sta???
PLZ,ne swadjajte se..kada vidim na forumima da govore da je Dul sa plavog mosta,da Anny ima demonske oci,da je Roberta Tarzan,da je mIlan Stankowic odwratan,RBD sranje..Uzas..Ali se uopte ne nerviram,a jos manje mi pada na pamet da se swadjam sa nekima tamo,bolje mi je da se posvetim necemu korisnom ili zabavnom nego da kidam zivce zbog gluposti.
RBD PARASIEMPRE!:):):):):):)QUEREMOS RBD EN SERBIA!!!!!!!!!!:):):):)

Pa boze gospode,ona ima 13 godina naravno da je nezrela :roll:

Ma nije valda da ja ima 3 problema?!Ja uopste ne zelim da se svadjam sa tobom,a ja sam shvatila sta si htela da kazes,samo ti ne shvatas da sam se ja zezala,a nisam ni rekla da ona tebe vredja(procitaj jos par puta post pa ce ti biti jasnije),a sada vezano za moj drugi nazovi problem,ja ne kazem da sam zrela,ali nisi ni ti!I jos nesto,nikako ne smem da zaboravim moj treci "problem"!Nisam ni rekla da pises iz zle namere,sve si pobrkala,ako zelis mogu ponovo da ti objasnim...:-D

Nisam mislila zrela kao potpuna osoba, nego zrela za svoje godine, a ja za svoje godine jesam zrela i previse (mozda otud i ova nazovi "svadja"), jer ne znas sta mi se sve izdesavalo u zivotu i ne zelim da pricam o tome... Znam da ti nisam bas simpaticna :D ali obe volimo rbd i o tome i treba pisati na ovoj temi. Peace ;)

e jel ona vracara madam Finski sto pomaze Alisiji nesto pricala na srpskom???

Jao jeste, ja zanemela:shock: I kad je dosla Alisija kod nje, a ona malo na srpskom, malo na spanskom, a najjace mi bilo kad je rekla tako tako, a Alisija ponavlja xD Ja mislim da je jedan od poducenata ( ili tako nesto) neki Srbin, Kovachevic....

Jao jeste, ja zanemela:shock: I kad je dosla Alisija kod nje, a ona malo na srpskom, malo na spanskom, a najjace mi bilo kad je rekla tako tako, a Alisija ponavlja xD Ja mislim da je jedan od poducenata ( ili tako nesto) neki Srbin, Kovachevic....
opa...e ja prvo mislila da mi su ucinilo pa posle je pricala jos po neku rec nisam mogla da verujem!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back