Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sooper je...
Nece se Anahi ljutiti ako je zamenis za Justina na par nedelja....:);)
Moram i ja da promenim svoj avatar,ovaj mi je vec dosadan....;)

Eh, ja se cetvroumim... :D Moras mi pomoci... Videla si ovaj prethodni i sad vidis ovaj novi, i videces jos dva(jedan Anahi, a drugi Justin), pa ces mi reci koji je najbolji... vazi? Za sad kako ti se cini ovaj? :D

Hvala... Lea, SUPER ti je avatar!!! Nikolina i tvoj je ODLICAN...
Nikako nisam mogla da nadjem neku lepu slicicu za avatar...100 puta sam ga
menjala, ali ni jedan nevalja...i napokon sam nasla...:-D:-D:-D

Hvala, tvoj je prelepe, mislim logicno, na njemu su najlepsi ljudi na svetu :D Jako mi je cudno da neko mladji od mene vise voli Anahi od Dulce, po nekom mom vidjenju, stvarno, ljudi mladji od mene obicno vise vole Dulce od Anahi, a moje godiste i staiji misle kao i ja... Ali naravno postoje izuzeci u oba slucaja, moj brat 89. godiste i jedna drugarica moje godiste vise vole Dul od Any, a jedna mladja drugarica obozava Anahi...

Hvala, tvoj je prelepe, mislim logicno, na njemu su najlepsi ljudi na svetu :D Jako mi je cudno da neko mladji od mene vise voli Anahi od Dulce, po nekom mom vidjenju, stvarno, ljudi mladji od mene obicno vise vole Dulce od Anahi, a moje godiste i staiji misle kao i ja... Ali naravno postoje izuzeci u oba slucaja, moj brat 89. godiste i jedna drugarica moje godiste vise vole Dul od Any, a jedna mladja drugarica obozava Anahi...
I ja OBOZAVAM ANAHI... neznam zasto, ali sve moje drugarice vise vole Dul...
...za njih Anahi ima prevelike oci, mnogo je razmazena, lose se oblaci...
i Dul je preslatka, ali nekako mi je ANAHI najsladja,najbolja,najlepsa...:-D
ovaj avatar sto si sad postavila je NAJBOLJI od svih prethodnih...POZZ

I ja OBOZAVAM ANAHI... neznam zasto, ali sve moje drugarice vise vole Dul...
...za njih Anahi ima prevelike oci, mnogo je razmazena, lose se oblaci...
i Dul je preslatka, ali nekako mi je ANAHI najsladja,najbolja,najlepsa...:-D
ovaj avatar sto si sad postavila je NAJBOLJI od svih prethodnih...POZZ

Pa zato sto niko ne sagleda njenu pravu lepotu...

Meni je zanimljiva...Malo me nervira ona Sol...I Pilar isto...Mia mi je u ovoj sezoni bolja... Od novih likova najbolji mi je Leonardo...Jedva cekam da vidim Santosa...Profa knjizevnosti mi je bzvz...
E Lea sta ce biti sa prof. Enrikeom M.? Hoce se on vratiti?

Meni je zanimljiva...Malo me nervira ona Sol...I Pilar isto...Mia mi je u ovoj sezoni bolja... Od novih likova najbolji mi je Leonardo...Jedva cekam da vidim Santosa...Profa knjizevnosti mi je bzvz...
E Lea sta ce biti sa prof. Enrikeom M.? Hoce se on vratiti?
I meni je ll saezona SUPER!!! Sol i Lola me nerviraju... Leonardo je bas sladak...:-D
Kako vam se cinilo ono sa MyM na ostrvu VECNE LJUBAVI...???:-D

Pogledajte kako su slatki ovde...:)
3029499780

caooooos zovem se milica ako neko ima neke slike nek posalje. ja plliz posaljite neki sajt sa kojeg mogu da skidam muziku i epizode kalo mogu da stavim sliku Ebd za avater za sada mi pise bane dam to je ime mog caleta jer ja neumem da napravim novi

Imas na prethodnim strana neke slike...Na 160 str. imas dosta linkova pa mozes da skines pesme...Za menjanje avatara ide na "korisnicki profil"(pise ti na vrhu stane)...Imas opciju "izmeni avatar" onda ides na browse i izaberes sliku koju hoces pa ides na "snimi opcije" i to je to...Pozzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back