REBELDE GIRL 93
Obećava
- Poruka
- 91
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e lea,kad ces da mi posaljes ostale pesme?!ja bih jos da dodam i QIERRO PODER,ako se tako pise! i la familia pesmu!jel moze neko da mi preprica epizodu od petka!?
i u sledecoj epizodi ce se izderati na Robertu, kao da su sve zene iste... Miguel se bio naljutio na Miu jer je mislio da ce na ovom putovanju spavati, ali ona je trazila odvojene sobe i onda joj je on rekao da je glup sto je tako reagovao i da ce je cekati koliko god bude potrebno...Ispricao joj je neku pricu o ostrvu na koje ce ici ( to sto sam pricala da ce Mia moci umreti), ko upise na drvo ono kao M + M i zapali to drvo da ce njihova ljubav prestati samo ako se taj pepeo opet pretvori u drvo... itd...Ljudi sto ne piseteee????????[/QUOTE
Nemamo šta
Pa malo o II sezoni.Ljudi sto ne piseteee????????[/QUOTE
Nemamo šta..Owako,od nowin likova Sol i Lola me tako nerviraju,jako su razmazene..
.Rocco onako,nije mi bas sladak..Ali nova nastavnica,sta li predaje,sto trazi skupljenu kosu i bez sminke,poseban je slucaj...
.BAsh mi je extra owo sa M&M....i tako..ewo dwe mawe slike Dulce
![]()
![]()
imam takwe wece al ne mogu sad da ih trazim,postawicu kasnije..!please regujte se na www.onlyforgirls.bestofforum.comjel mozes da postavis ove slike od dulce malo vece?:wink:
super!poslala sam ti pm tamo....registrovala sam se!ja sam cool-girl93
D.O.B.R.O.D.O.SH.L.A. S.A.R.I.T.A.!!! Kako ti se cini ll sezona?.....Cao ja sam nova! Da li nekome trebaju slike od Anahinog butika?
D.O.B.R.O.D.O.SH.L.A. S.A.R.I.T.A.!!! Kako ti se cini ll sezona?.....
Ko ti je najbolji,najlepsi....
Slike Anahinog butika su SUPER!
PpoOZz..........................................:-D