Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam te slicice, ali u svakom slucaju hvala!
Kako se u seriji zove Alison-Biance...ops:
ops:
Pa imas svasta na www.dulcemaria.org (i textowi,i pesme,slike,video-clipovi)Sto se izvinjavas
Ajde salji nesto od Dul:-D
Lea ciao...pa welika sto godina...se nismo chule....kako si mi?
Ooo,Welika Lee,pa gde si ti?,pozzyycz...Heey, eve me, objasnila sam zasto ne dolazim cesto, samo uvece doskocim da vidim sta ima, ostavim post i odleprsam....Moglo bi biti mnogo bolje....
Ja imam na jednom CD-u 5734 slika,a sad na kompu oko 2000.
Da mi se sve to izbrise ja bih crkla,nema sanse da ja to ponovo izvedem.
Ooo,Welika Lee,pa gde si ti?,pozzyycz...
Slike, ili STA....?!???Ewo slika od Dul...Sto se izvinjavas
Ajde salji nesto od Dul:-D
Hehehehe...tako sam je ja pochela zvati...pa sada svi...Ooo,Welika Lee,pa gde si ti?,pozzyycz...

pa simpa je nadimak..:-).da li postoji spot za pesmu Lento?Hehehehe...tako sam je ja pochela zvati...pa sada svi...![]()
Ovako, ja ne volim ni Rebelde ni RBD, ali mi se sviđaju 2 njihove pesme:Ensename i Asi soy yo(nisam sigurna kako se piše), pa bih volela da mi neko pošalje na mail ili baci link na kome mogu da ih downloadujem!Hvala, unapred!
Eh, ja sam brojala samo ove u my pictures sto kupim tako dok sam na netu, a nisam brojala sa cd-ova, zato sto ih imam mali milion i svarno ne bih imala zivaca da sa svakog brojim slike, a svaki put kad rezem cd-ove stavljam nove slike koje sam skidala, tako da na svakom cd-u ima slika... I ja bih crknula kad bi mi se sve to izbrisalo 8-)
ja sam pokusala da izracunam al toliko foldera imam...pozPa ne moras sve to da brojis,samo desnim klikom (na misu) pritisnes na folder i onda ti se otvori niz ne znam ti ni ja cega pa kliknes na ono properties i onda ti se pojavi status tog foldera:koliko imas slika,koliko ti to zauzima memorije,koliko imas foldera u tom jednom itd.
ja sam pokusala da izracunam al toliko foldera imam...poz