Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se izvinjavas:?:
Ajde salji nesto od Dul:-D
Pa imas svasta na www.dulcemaria.org (i textowi,i pesme,slike,video-clipovi)
Ewo biografija na srpskom
DULCE MARIA

Dulce Maria je pocela svoju glumacku karijeru na televiziji sa osam godina u maksickoj verziji ULICE SEZAM.Takodje se pojavila u”Klub degabi”u prvim danima svoje karijere.1996 je postala clan grupe KIDS koja je snimila neke hit-singlove.
1999. godine napustila je ovu grupu radi formimanja sopstvene grupe sa bivsim deckom Danijelom Habifom,ali ubrzo su prestali sa radom pre snimanja hit-singlova.2000 je postala clan grupe JEANS,zamenila je njihovu bivsu clanicu Angie.2002 je napuslila Jeans zbog serije Cklasse 406.
2002 postala je clan RBD-a,muzicke grupe serije REBELDE u kojoj ona glumi Robertu Pardo.U svom ljubavnim zivotu bila je sa Alfonsom Hererom,kolegom iz serije Rebelde a posle I sa Christoferom Uckermenom.
Dulce Maria je uporedjivana sa mnogim darovitim glumicama I za nju se kaze da ima svetlu muzicku karijeru.Na osnovu njene slave kao glumice serije Rebelde I pevacice u grupi RBD 2004. godine potpisala je ugovor sa Coca Colom,Garnier-om I jednom fabrikom carapa.Trenutno je na turneji da RBD-om (La Familia)
Pored nagrada sa RBD-om takodje je osvojila nagrade za najbolju mladu glumicu u casopisu “Premios TV Novelas”.

Ja imam na jednom CD-u 5734 slika,a sad na kompu oko 2000.
Da mi se sve to izbrise ja bih crkla,nema sanse da ja to ponovo izvedem.

Eh, ja sam brojala samo ove u my pictures sto kupim tako dok sam na netu, a nisam brojala sa cd-ova, zato sto ih imam mali milion i svarno ne bih imala zivaca da sa svakog brojim slike, a svaki put kad rezem cd-ove stavljam nove slike koje sam skidala, tako da na svakom cd-u ima slika... I ja bih crknula kad bi mi se sve to izbrisalo 8-)

Prilozi

• 53yuiah.jpg
    53yuiah.jpg
    89,8 KB · Pregleda: 5
  • 4lt0px2.jpg
    4lt0px2.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 5
  • Swatka.jpg
    Swatka.jpg
    12,9 KB · Pregleda: 8
  • 002ggl3.jpg
    002ggl3.jpg
    22 KB · Pregleda: 4
  • tryhuj11.jpg
    tryhuj11.jpg
    42,8 KB · Pregleda: 6
To ti je serija, mexicka, koja govori o tinejdzerima u elitnoj skoli, o njihovim prvim ljubavima, problemima, svadjama, zavisti, drugarstvu, i najvise Buntovnistu ( sto i znaci Rebelde-Buntovnici)... Nesto slucno Koraku Napred(ako znas za to) samo sto ne igraju nego imaju grupu....

Ovako, ja ne volim ni Rebelde ni RBD, ali mi se sviđaju 2 njihove pesme:Ensename i Asi soy yo(nisam sigurna kako se piše), pa bih volela da mi neko pošalje na mail ili baci link na kome mogu da ih downloadujem!Hvala, unapred!

Eh, ja sam brojala samo ove u my pictures sto kupim tako dok sam na netu, a nisam brojala sa cd-ova, zato sto ih imam mali milion i svarno ne bih imala zivaca da sa svakog brojim slike, a svaki put kad rezem cd-ove stavljam nove slike koje sam skidala, tako da na svakom cd-u ima slika... I ja bih crknula kad bi mi se sve to izbrisalo 8-)

Pa ne moras sve to da brojis,samo desnim klikom (na misu) pritisnes na folder i onda ti se otvori niz ne znam ti ni ja cega pa kliknes na ono properties i onda ti se pojavi status tog foldera:koliko imas slika,koliko ti to zauzima memorije,koliko imas foldera u tom jednom itd.

Pa ne moras sve to da brojis,samo desnim klikom (na misu) pritisnes na folder i onda ti se otvori niz ne znam ti ni ja cega pa kliknes na ono properties i onda ti se pojavi status tog foldera:koliko imas slika,koliko ti to zauzima memorije,koliko imas foldera u tom jednom itd.
ja sam pokusala da izracunam al toliko foldera imam...poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back