Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natasha :))):
Pa kakav je bio party?!
Besooo...;-@...
Bilo je super, na pocetku sam samo ja igrala, naravno gubila se kiao i uvek, kasnije su i drugi ustali, pa sam se prosetala, pa mi oko 2 dosao jos jedan gost, pa smo se zezali, pa nam je jedan drugi drug pricao strasne price i ukenjali smo se, pa smo ga morali pratiti kuci, jer se i on ukenjao xD Fazon sto su se sve te price desavale u Somboru ... Strasno... Onda smo jos ludovali do 6-7, pa se ovima zaknjavalo, a ja sam ostala budna i spremila kucu, i onda sam oko 8 otpratila drugaricu i legla spavati...

Natasha :))):
Lea necu biti tu u 12 pa da ti cestitam rodjusdan...
pogledaj mozda sam ti otvorila temu na humoru...ali nisam sigurna...neshto mi se sje*** net...:evil:
Luv ya i happy birthday!

Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, thx honey, luv ya...I sorry sto danas nisam odg, ali sam nabila racun keva ce koknuti....Hvala jos jednom, ja sad odoh da se zezam sa ovima i bas me zanima ko ce mi prvi cestitati PRAVI rodjendan, jer su mi neki slali i juce i prekljuce xD Pussssa

Anja, hvala ti punooooooooooooooo za ovu poruku koju si mi poslala na mob, stvarno je lepa... Ne ljutim se na Natashu, gde da se ljutim, jer ti si cool osoba... Samo nemojte da celo vase naselje ima moj broj :lol: :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back