Natasha :)))
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je super, na pocetku sam samo ja igrala, naravno gubila se kiao i uvek, kasnije su i drugi ustali, pa sam se prosetala, pa mi oko 2 dosao jos jedan gost, pa smo se zezali, pa nam je jedan drugi drug pricao strasne price i ukenjali smo se, pa smo ga morali pratiti kuci, jer se i on ukenjao xD Fazon sto su se sve te price desavale u Somboru ... Strasno... Onda smo jos ludovali do 6-7, pa se ovima zaknjavalo, a ja sam ostala budna i spremila kucu, i onda sam oko 8 otpratila drugaricu i legla spavati...Natasha :))):Pa kakav je bio party?!
Besooo...;-@...
http://www.svet.co.yu/?state=17&QUICKPOLL_ID=216 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, thx honey, luv ya...I sorry sto danas nisam odg, ali sam nabila racun keva ce koknuti....Hvala jos jednom, ja sad odoh da se zezam sa ovima i bas me zanima ko ce mi prvi cestitati PRAVI rodjendan, jer su mi neki slali i juce i prekljuce xD PussssaNatasha :))):
Pa ja inace lezem tako oko 5-6, pa se budim oko 2, ali danas sam spavala do 6 - 6:30, nekoliko minuta posle nego sto sam se probudila sam napisala onu poruku kako mi je bilo...rebelde:Lea,i kad si se probudila kad si legla u 8???
Pa ono, kad smo se dop na humoru, pa mi je i Natasa pricala i tako...CR7:nece ne brini se.kada dolazis u ns?ne govori da sam cool osoba uobrazicu se!ma salim se,a po cemu si zakljucila da sam cool?
Kad cete vi u Sombor?Drugarica iz Lovcenca, jedna Milena, i ja sam njoj prva cestitala, a ti si meni druga cestitalaCR7:ko ti je prvi cestitao pravi rodjus?
Bilo mi je extra, vec sam napisala gore opisCR7:ja tamo imam nekog strica ili sta mi vec dodje pa kad budem isla,sumnjam da ce uskoro,kako ti je bilo na rodjusu cujem da si ga slavila juce,posto je pola noci proslo.
A jesi ludaCR7:naravno da cu ti javiti,boze,pre bi umrla nego ti se ne bi javila

Mozete vas dve slobodno da dodjete kod mene, znaci nema frke, samo mi javite Pa ides na "izmeni" u cosku kod posta gde su ti slike i samo izbrises ono sto si kopirala da bi ih i postavilaCR7:a kako se brisu
Ok, good nigth baby!CR7:o.odo ja da spavam ostao mi je samo 1 sat.laku noc sister