~Marija~93~
Primećen član
- Poruka
- 743
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste!Smajlica:Zar nije prelepa?

pa lea lepo da nam se provedesh na zuraji!!!!!!!!!!!!ljubim te! :razz:Lea_RBD:E ljudi, ja danas pravim rodj zurku (iako mi jos nije rodj xD), pa se izvinjavam sto necu biti na 4umu, ipka moram srediti kucu, napraviti zvuk na ovim je*enim zvucnicima, i naravno srediti sebe xD Sve u svemu, nastavite da glasate za Anaiche, fali jos samo 0.04 % da izjednacimo sa teletabisom!!!!! Ajde, volim vas, pussa
P.S. Mozda vas i obidjem, zato m nemojte ogovarati![]()
ma na njihovom sajtu preuredili su ga pa sad imaju kao pepsi stranu posto reklamiraju pepsi pa na wallpaperima....Natasha :))):nikola svaka chast za slike....ekstra su...gde si ih skinuo?

pa ko to ne voli......Lea_RBD:Hvala!!!! Nego da te pitam, je l' ti isto volis kad devojka ima zategnut stomak??? Ljubim i ja tebe![]()
...al jbg,ne mozemo svi da budemo ravni.... 
Naravno-pa ona je uvek prelepa...!!!!!Od ponedeljka Rebelde se na Happy-ju prikazuje 2x dnevno-u 10:00 i u 17:25...Da bi se shto pre zavrshila 1. sezona...a posle ide 2.!!!!!Smajlica:Zar nije prelepa?
Glasajte za Anahi,josh malo pa da se izjednace.... http://www.svet.co.yu/?state=17&QUICKPOLL_ID=216Pozdrav i kiss i za tebe...ali nisi bash morala da kazesh da si bacala peglu....ne volim to da chujem....brzo ozdravi!Beso... :wink:rebelde:pozzz ljudi,evo em na 5 min. da me ne vide moji da sam na kompu...
nesto nisam dobro,povracala sam i glava mi puca... mozda dodjem veceras mada ne verujem...
Lea,lepo se provedi...
pozzz i kisss svima (posebno za Leu i Natasu!)
xaxaxa... besitoooo...Natasha :))):Pozdrav i kiss i za tebe...ali nisi bash morala da kazesh da si bacala peglu....ne volim to da chujem....brzo ozdravi!Beso... :wink:

Mi neki mozemoNinchu:pa ko to ne voli......![]()
![]()
...al jbg,ne mozemo svi da budemo ravni....
![]()
Pa kakav je bio party?!Lea_RBD:Mi neki mozemoxD Ja obozavam kad devojka ima onako plocice, ne previse(kao npr. Jose Luhan),nego bas kao Anahi, onako savrseno, kao izvajano... Ja nazalost imam samo ravan stomak, a plocice samo kad stegnem misice, mada radim na tome da ostanu za stalno xD Nego ljudi, zurka je malopre zavrsila, pa ja reko' odoh da vidim sta ima na netu....I vidim da fali jos samo 0.02% do izjednacenjaaaaa xD Ajde glasajte, a ja odoh da knjavam xD Byeeeee