Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nije prelepa?

Prilozi

• 32J6on_6rfpDCmuo.jpg
    32J6on_6rfpDCmuo.jpg
    48,2 KB · Pregleda: 5
E ljudi, ja danas pravim rodj zurku (iako mi jos nije rodj xD), pa se izvinjavam sto necu biti na 4umu, ipka moram srediti kucu, napraviti zvuk na ovim je*enim zvucnicima, i naravno srediti sebe xD Sve u svemu, nastavite da glasate za Anaiche, fali jos samo 0.04 % da izjednacimo sa teletabisom!!!!! Ajde, volim vas, pussa
P.S. Mozda vas i obidjem, zato m nemojte ogovarati :P:P:P

Lea_RBD:
E ljudi, ja danas pravim rodj zurku (iako mi jos nije rodj xD), pa se izvinjavam sto necu biti na 4umu, ipka moram srediti kucu, napraviti zvuk na ovim je*enim zvucnicima, i naravno srediti sebe xD Sve u svemu, nastavite da glasate za Anaiche, fali jos samo 0.04 % da izjednacimo sa teletabisom!!!!! Ajde, volim vas, pussa
P.S. Mozda vas i obidjem, zato m nemojte ogovarati :P:P:P
pa lea lepo da nam se provedesh na zuraji!!!!!!!!!!!!ljubim te! :razz:

pozzz ljudi,evo em na 5 min. da me ne vide moji da sam na kompu...
nesto nisam dobro,povracala sam i glava mi puca... mozda dodjem veceras mada ne verujem...
Lea,lepo se provedi... :)
pozzz i kisss svima (posebno za Leu i Natasu!)

rebelde:
pozzz ljudi,evo em na 5 min. da me ne vide moji da sam na kompu...
nesto nisam dobro,povracala sam i glava mi puca... mozda dodjem veceras mada ne verujem...
Lea,lepo se provedi... :)
pozzz i kisss svima (posebno za Leu i Natasu!)
Pozdrav i kiss i za tebe...ali nisi bash morala da kazesh da si bacala peglu....ne volim to da chujem....brzo ozdravi!Beso... :wink:

Ninchu:
pa ko to ne voli...... :lol: :lol: :lol: ...al jbg,ne mozemo svi da budemo ravni.... :(
Mi neki mozemo :D xD Ja obozavam kad devojka ima onako plocice, ne previse(kao npr. Jose Luhan),nego bas kao Anahi, onako savrseno, kao izvajano... Ja nazalost imam samo ravan stomak, a plocice samo kad stegnem misice, mada radim na tome da ostanu za stalno xD Nego ljudi, zurka je malopre zavrsila, pa ja reko' odoh da vidim sta ima na netu....I vidim da fali jos samo 0.02% do izjednacenjaaaaa xD Ajde glasajte, a ja odoh da knjavam xD Byeeeee

Lea_RBD:
Mi neki mozemo :D xD Ja obozavam kad devojka ima onako plocice, ne previse(kao npr. Jose Luhan),nego bas kao Anahi, onako savrseno, kao izvajano... Ja nazalost imam samo ravan stomak, a plocice samo kad stegnem misice, mada radim na tome da ostanu za stalno xD Nego ljudi, zurka je malopre zavrsila, pa ja reko' odoh da vidim sta ima na netu....I vidim da fali jos samo 0.02% do izjednacenjaaaaa xD Ajde glasajte, a ja odoh da knjavam xD Byeeeee
Pa kakav je bio party?!
Besooo...;-@...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back