Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lea_RBD:
Jao, ja bas volim te drecave boje :D Meni je cool, kad joj je nova frizura bez sisaka, i kad ima onaj plavi(bas plavi, ne kao zuto nego plavo)... Je l' ti mala znas da sam se ja slicno osisala? Isto kao paz, jedna strana duza, jedna kraca :D I za rodjendan planiram da se obucem kao ona u Umbrelli na kraju, onako onaj topic, srebrna kravata(sumnjam da cu naci), kao neke crne farmerice i srebrna rukavica(i to cu malo sutra naci...)
E pa moracesh da se slikash...pa da mi pokazesh....a i nisi mi poslala slike sa mature...a ako ne nadjesh to...nacesh neshto slichno (kao shto si nashla i za maturu)...e odoh da se kupam...ceo dan spremam kucu...poshto smo krechili...i....tako....luv ya! ;-)

RyD:
E pa moracesh da se slikash...pa da mi pokazesh....a i nisi mi poslala slike sa mature...a ako ne nadjesh to...nacesh neshto slichno (kao shto si nashla i za maturu)...e odoh da se kupam...ceo dan spremam kucu...poshto smo krechili...i....tako....luv ya! ;-)
Ok, imam slike, slikali smo se kod sestre pre izlaska u grad, bas smo neke loode poze izvodili, videces :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back