Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eee ljudi pozzz svima..... idem za sat-dva na more.... kiss za leu, miru, natasu.... ne znam kako se svi zovu, jbg.... :roll: :roll: i kiss svima novima... kad se vratim hocu da ste ispisali preko 100 stranica.... nadam se da ce poncho pobediti.... kupicu bravo ako bude imao... zao mi sto necu gledati seriju, al jbg.... i jos jednom pusssssa za sve...
:**********

EKSKLUZIVNO! ANAHI - Mia iz serije "Rebelde"
Umri, tata!
Teško bolesni Anahin otac živi u iznajmljenom stanu u sirotinjskoj četvrti Meksiko Sitija, ali glumica, koja je nedavno kupila vilu vrednu milion dolara - ne haje za to

"Sada, kada je bolestan, očekuje da ona trči oko njega i da ga služi, a kada se zaljubio i otišao od njih, nije ga zanimalo ni da li imaju šta da jedu", rekao je jedan Anin rođak

Zahvaljujući uspehu serije i svetskoj slavi koju je postigla grupa RBD, Anahi je zaradila milione dolara. To joj je omogućilo da priušti sebi sve o čemu je oduvek sanjala, pa je tako nedavno postala ponosna vlasnica vile za koju je iskeširala okruglo milion dolara! Kuća se nalazi u elitnom delu Meksiko Sitija - Boskes de las Lomas, ima šest spavaćih soba, tri kupatila, veliki salon, kuhinju, deo za poslugu i TV sobu. Anahi je uložila još pola miliona "zelembaća" na preuređenje vile, koja sada izgleda kao dvorac iz bajke, a obezbeđena je (psi, čuvari, kamere) - kao prava tvrđava.

Hey,ljudi!!!!!Pishem vam iz jednog internet-cafe-a u Paraliji,a ja sam inache u Olympic Beach-u!!!!!!!Stvarno mi je extraaaaa ovde i lepo je vreme,-ali Lea,moracu da te razocharam-nisam nashla nikog poput Poncha ili Uckera!!!!Nasha sam neki kanal na TV-u u sobi gde prikazuku Rebelde Way "sinhronizovanu" na grcki jezik -ali naravno necu je gledati ni u slucajima najvece dosade-a gledam samo Otvorena vrata preko satelitskog RTS-a,,,,...Ajde PozZZZZzz ljudi,idem samo da glasam za Poncha koji put!!!!!!!!!KiSSSSSSSS

Mira RBD:
Hey,ljudi!!!!!Pishem vam iz jednog internet-cafe-a u Paraliji,a ja sam inache u Olympic Beach-u!!!!!!!Stvarno mi je extraaaaa ovde i lepo je vreme,-ali Lea,moracu da te razocharam-nisam nashla nikog poput Poncha ili Uckera!!!!Nasha sam neki kanal na TV-u u sobi gde prikazuku Rebelde Way "sinhronizovanu" na grcki jezik -ali naravno necu je gledati ni u slucajima najvece dosade-a gledam samo Otvorena vrata preko satelitskog RTS-a,,,,.....Nadam se da prodavachica nece zaboraviti da mi ostavi BRAVO da kupim kad se vratim!!!!!!!!!Ajde PozZZZZzz ljudi,idem samo da glasam za Poncha koji put poshto mi josh malo istice uplacenih pola sata!!!!!!!!!KiSSSSSSSS
Drago mi ej da se super provodis, ma naces nekog Ponchita ili Uckera, samo ne gubi nadu :D Nemoras glasati vise, anketa je gotova... Sad glasaj za Anahi!!!!! Ajde i dalje se lepo provodi, byeee

Jel ste videli Bravo i BG? Pobedio je najlepsi medju najlepsima.Moj Ponchito.U BG-u ima intervju sa njim i on kaze da je u dobrim odnosima sa Dul.piteli ga zasto nije priznao da je sa Any u vezi a on kaze da se o nekim stvarima ne prica u javnosti.Znaci bili su zajedno......Ima i poster Luisana i bas je slatka.....U Bravou ima poster RW-a i nije los.jeste videli na 43 strani da neka seljanka -seljak kaze de su srebje RW i RBD serija.......jel hocete da saljemo mail bravou i predlozimo da objavi bravo specijal koji ce izlaziti 1 mesecno i pisace sve o RBD i imati postere.Mozda nas poslusaju i naprave neki bravo special rebelde.sta kazete??????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back