Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lea ja se vracam sa mora u nedelju...taman da se cujemo i kad dodjem imam nesto vazno da ti kazem...ako ti ne radi msn poslacu ti PM.tebi i jos nekima nije nista u vezi mene nego neka korisna stvar koju sam nasla na netu...ali kad ti kazem nesmes nikom pricati jer ako nas bude previse mogu da ukinu.
Posto sam polozila zakletvu pojedince koji su dosli na nasu teritoriju da nas vredjaju necu primecivati.
Vidite ovo jel znate ko je ovaj???kad sam videla ja crkla od smeha
mmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaer5.png

benjaminponchochrisis5.png

A vidite ovo ....tito se sigurno prevrce u grobu
http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=5273017

Temo nasa koja si na krstarici,
Neka se pise ovde,
Neka se postavljaju slike,
Kako i na svetu tako i na krsti,
Postove nase pametne prikazi ovde
I oprosti nam za sve glupe komentare
Kao sto mi oprastamo fanovima Teletabisa!
RBD!
U ime AnnyDul, MayPoncha, Uckera i svetog Djovanija, RBD!

postavila sam molitvu.... ali sad moram par reci. . .
nisam dolazila dugo pa moram malo da prokomentarisem, sve ovo sto sam sad procitala...
ovo se odnosi na fanove rw-a, ako niste znali postoji pretrazivac GOOGLE, na njemu se mogu traziti razno razne stvari... nije problem da ukucate u polje najbolji psiholog, onda ENTER i izbacice veliku listu... to vam ja toplo preporucujem...jer ja vidim da su neki ovde blago udareni, podvlacim blago, da posle ne bude.... i RW fan nemoj da mi dolazis ovde i da vredjas RBD, idi na tvoju temu pa ih tamo vredjaj koliko hoces... a ja cu ovde da vredjam rw do mile volje... ovo je nasa tema i pisacemo o njima sta hocemo.... nisi pozeljna ovde, ako nisi provalila.... jel mi dolazimo na vasu temu? jbt koliko ljudi treba da ti to kaze?
ljudi morala sam... sorry...
pozzz za sve...... :-)

Ok,pozzzzz i za tebe,anahi-rbd...Inache,josh jednom molim RW fanove-ne vredjajte RBD na ovoj temi.....a na vashoj mozete koliko zelite!!!!
Lea,Marija, gde ste?????Tanja, jel si se vratila sa mora?????:-)kisssssssss

Mira RBD:
Ok,pozzzzz i za tebe,anahi-rbd...Inache,josh jednom molim RW fanove-ne vredjajte RBD na ovoj temi.....a na vashoj mozete koliko zelite!!!!
Lea,Marija, gde ste?????Tanja, jel si se vratila sa mora?????:-)kisssssssss
Eheej, evo me, nisam otisla u Kulu, tako da sam veceras sa vama...Ako ima nekoga :D
Ju, ja dodjoh, pa sam osetila nekakav smrad na prosloj stranici, skroz na kraju, ne znam je l' mi se ucinilo, ali bilo je gadno... :lol: :lol: :lol:

anahi- rbd:
:lol:
Miro, ne vredi ti njima govoriti... ja sam cula pre da su teletabisi za poremecenu decu.... jeste vi culi? :cry: ali dobro,bolest ne bira... :cry:
Tuzno, ali istinito ... :roll: Vazno da su nasi favoriti i idoli (RBD) zivi i zdravi...
Jooooooj, Tanja brzo mi govori o cemu se radi...aaaaaaaaaaaaaaaa, tako sam radoznala :D:D:D

anahi- rbd:
:lol:
Miro, ne vredi ti njima govoriti... ja sam cula pre da su teletabisi za poremecenu decu.... jeste vi culi? :cry: ali dobro,bolest ne bira... :cry:

Ti bas izgleda licis na teletabise,pa iz stalno spominjes..
Ali ljudi smirite se..Sta se svadjate oko serija..Strasno..
Kad vas covek vidi kako se svadjate kao neki retardi prosto mu se sazali..
A i kada vas vidim da se svadjate prosto mi se serije ni ne gledaju,ni Rebelde ni Rebelde Way..

Smirite se malo..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx..
Jel kraj!!!!??????????????

Gde mogu da skinen Carino mio?????????????

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back