Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj postavi tu sliku! Sad cu ja postaviti najnovije slike sa dodele nagrada! Jako su me razocarali oni koji su birali... Zamislite MAYTE osvojila nagradu kao devojka sa najvise stila, mislim neka se gone u ******* ****** Anahi je uvek najlepse obucena, nema sta tu da se prica, ona oblaci i sve iz grupe, ali uvek uvek je najbolje obucena, mislim stvarno su me sada iznervirali..... Kako ljudi nemaju ukusa, neka im lepsa ova ili ona ali moda je moda, tu nema sta da se prica.... I Dul je osvojila nagradu za valjda najsexy girl u grupi...Ni sa tim se ne slazem ali to postujem...I cestitam joj od sveg srca....bas su smradovi, onda bolje ili da jedna iz grupe dobije nesto ili sve tri, a ne ovako moja mawa Anny nista nije dobila, bas su jaaaaaaaaaaaaaaaaaaadni, ne mogu vam opisati koiko me nerviraju!Mira RBD:E,Lea znala sam da se May nije farbala,imam ja sliku gde Dulce ima plavu,ali stvarno plavu kosu,mada se bash vidi da nije stvarno jer su joj slucajno obojili i obrvu!!!!
Miro eto ti ko je rekao da je Dul debela....RW fan:A Marizza je carica za robertu,prwo shto je mnoooooooooooogo lepsha od roberte,drugo nije fuxetina kao owa...Ona Roberta je debela kao krawa,jeste da foto shop chini chuda,ali joj to izgleda nije mnogo pomoglo...
Mira RBD:Maite nema najvishe stila -po meni-,mislim da bi tu titulu trebalo dodeliti Anahi ili Dulce,a slazem se za Dulce....
Lea,evo slike!!!
![]()
![]()
Pozzzzzzz
Bas mi se loodo obukao, nekako drugacije nego inace, svidja mi seMira RBD:Lea bash je lepa Anny na tim slikama,a Chris se nije bash najsrecnije obukao na prvoj slici... :???: :???: :???: .

Salim se, sladak mi je...

Ja umrla od smeha! I kad je Djovani jeo sa Miom, a tek kad je kao napadao Miguela, kao zna karate

Nije bila losa ova epikaMira RBD:Maite nema najvishe stila -po meni-,mislim da bi tu titulu trebalo dodeliti Anahi ili Dulce,a slazem se za Dulce....

Imala sam, nego se na slikama ne vidi, jer su sve od napred...jbg...Imam slike gde se vidi, ali nisu u kompu nego ovako izradjene...Imam Anahi sa crnom kosom sad cu da postavim...Ali stvarno sa crnom kosom...vladimir05:Ono sa Djovanijem i miguelom je meni bilo najbolje....lea pa ti na maturi nisi imala kosu kao Any....Ja mozda ofarbam plavi pramen kao lupita sto ima u 190.To je sad na sremskoj.Kakva bi Any bila sa crnom kosom ili crvenob,sigurno lepo ali me bas zanima kako.Ljudi u Nedelju se vracam sa mora.Docicu kuci oko 10 uvece pa cu konacno moci da idem na msn......
MAAA daj bre sta ti zamisljas?uz SVO duzno postovanje RW zna se ko je bolji i gledaniji...Sto se tice tvog recnika prema nasim lepoticama zao mi je sweety ali znam da bi voleo da ta vasa luisiana lici na nasu any ali shvati nije svako cudo prirode..misim uporedi ih.ta vasa koza nije any ni do kolena jer ona(ANY DA NE BUDE ZABUNE)sa smnikom ili bez izgleda fenomenalno..a dulce haha pa ja se uplasim kad vidim tu vasu marizzu ii kako vec da se zove,plasi ljude stvarno..ta vasa klincurija glumi boze dragi..ono vestacki,ne iskusno,sve je tako isfolirano..bez emocija stvarnih.RW fan:Ma stwarno...sad da prekinemo sa swadjom,a dok wi wredjate nas swe je ok!Taj ko kaze da je RBD bolja serija od RW werowatno ima nekim mentalnix problema ili je slep!!!RBD je bedna kopija RW...Kapiram da wi wolite RBD,ali shta onda wredjate nas...Razumem da wam je kriwo shto Rw ima 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 puta bolje.LEPSHE i talentowanije glumce,ali nema smisla da tako lazete sebe,a i ostale...Mislim Anahi lepsha od luisane...Ma dajte!Ima facu kao baba od 60 godina,a tek shto ima 30 kg shminke na licu...A Marizza je carica za robertu,prwo shto je mnoooooooooooogo lepsha od roberte,drugo nije fuxetina kao owa...Ona Roberta je debela kao krawa,jeste da foto shop chini chuda,ali joj to izgleda nije mnogo pomoglo...
samo sanjaj te o tome...
DOBRODOSLA u svet pametnih,ziveces duze 100 godina....Polozi i ti zakletvu i nemoj da primecujes da teletabisi postojevoodoo_girl_90:MAAA daj bre sta ti zamisljas?uz SVO duzno postovanje RW zna se ko je bolji i gledaniji...Sto se tice tvog recnika prema nasim lepoticama zao mi je sweety ali znam da bi voleo da ta vasa luisiana lici na nasu any ali shvati nije svako cudo prirode..misim uporedi ih.ta vasa koza nije any ni do kolena jer ona(ANY DA NE BUDE ZABUNE)sa smnikom ili bez izgleda fenomenalno..a dulce haha pa ja se uplasim kad vidim tu vasu marizzu ii kako vec da se zove,plasi ljude stvarno..ta vasa klincurija glumi boze dragi..ono vestacki,ne iskusno,sve je tako isfolirano..bez emocija stvarnih.
A da su vasi bolji onda bi se svi zivi lomili oko njih a ne oko drugih i onda bi ti vasi napunili marakanu u brazilu a ne nasisamo sanjaj te o tome...
BESSOSS
ma znam njima govoriti je kao presipati iz supljeg u prazno....sta ces neko se rodi glup pa se ni sa skolom ne opameti.....Ja nisam ljuta zao mi ih...xexexexe :-D :-D :-DMira RBD:Ok,voodoo_girl_90,sve mi to odavno znamo,ali jbg,ovi Rw fanovi su........Al` neka ih...Ako su im bolji onoi njihovi Teletabisi,u redu.....Sad sam se vratila iz grada i srela sam jednu devojku-ista,znachi ista Mia.....hhehehe....
Lep je Chris sa kratkom frizurom ali i malo duza mu lepo stoji!
TAnja super su ti slike i ono sa zvezdicama sto si napisala RBD :-))))),ali ne morash se truditi da dokazes RW fanovima-oni ce uvek misliti da su Teletabisi najbolji-i niko drugi....Glasajte za pocha ovako preko neta,ali i preko sms-a!!!!!
Teo,Migel,Niko/Dijego,Djovani,Tomas
Weliki Pozzzzz za jos vece RBD-fanove....Kisssss
Otisla je u BiH, pa se danas necemo videtivladimir05:DOBRODOSLA u svet pametnih,ziveces duze 100 godina....Polozi i ti zakletvu i nemoj da primecujes da teletabisi postoje
Lea anahi je bas lepa.A gde ja natasa otisla?
Ej, guys, ja sad odoh u Ns, pa onda u nedelju u Kulu, tako da sam sa vama tek od ponedeljka...Pozzzz and luv ya guys