Mira RBD
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Maca...rebelde:Ljudi Tanja vas je sve pozdravila i rekla je da u sredu ide mozda na more pa nece moci da dodje...
Money Money
kuca/maca
Renata/Hilda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maca...rebelde:Ljudi Tanja vas je sve pozdravila i rekla je da u sredu ide mozda na more pa nece moci da dodje...
Money Money
kuca/maca

Madarijaga...BUBIVII:Renata...
Madarijaga/Bustamante..![]()
Lepo se provedi!vladimir05:e idem u Petak na more vracam se u ponedeljak onaj tamo.Na moru sam 10 dana........pozzzzz
Ja mislim da je i to bilorebelde:Vico/Celina je bilo ...obe kad se promene posle..
Mia/Roberta
Obe su fuxe...ali ipak-Sol,ona je makar lepa:-)Lea_RBD:Ja mislim da je i to bilo
Mia
Sol / Pilar(sada)

Takodje... i srecan put...Lea_RBD:Lepo se provedi!

Ni ja!Zato cu kupiti skracenu drugu sezonu skracenu,a vec imam prvu (isto skracenu) .N'aix:Ima li neko drugu sezonu serije "Rebelde"?Ne mogu da cekam septembar!![]()
Ja za koji dan dobijam drugu sezonu (skracenu)...Vec imam dosta celih epizoda... Fali jos 30 epizoda pa da imam celu III sezonuN'aix:Ima li neko drugu sezonu serije "Rebelde"?Ne mogu da cekam septembar!
Pogledajte,ovo sam nasao na nekom RBD sajtu:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1859&u=11191712
Slika na kojoj su Camila Bordonaba(Marizza),Benjamin Rojas(Pablo),Felipe Colombo(Manuel),Anahi(Mia),Dulce MAria(Roberta) i C.Ucerman(Diego)..
Slika je od pre nekoliko dana,posle nastupa ErreWay u Spaniji,a tu je gostovao i RBD..
Anahi je jos izjavila da je veoma srecna jer je videla Felipea posle toliko godina,jer su oni zajedno,kao mali,glumeli u nekoj seriji....
Bas lepo,skoro svi "Buntovnici" na jednom mestu..![]()
![]()

Nije valjda da i ti tako zoves likove iz Rebelde Way?Ne mogu da verujem..Oni su bas extra kao i Rebelde..Lea_RBD:http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1859&u=11191712
Teletabisi kvare sliku
Ovaj Felipe mi je bio jedini lepi teletabis, a vidi ga sad...![]()