Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smrc.....RyD:Lee sorry zakuco mi se komp...i prolila sam nes kafu po sebi...kad sam kreten...chucemo se...esito za sve...i good night...
A bas mi se dopisivalo sa tobom...Zasto ne instaliras opet windows i gotovo,nema vise problema?!kako je swatka beba ...Mira RBD:Dulce:Alo,ble,bebo jel znas ti s kim si se slikala...

Hahahahahhahahahahahahahahaha..........Mira RBD:Dulce:Alo bre Poncho,daj malo,sto s` takav????
poncho-ne moze,.bre to je za anahi......he,he,heMira RBD:Dulce:Alo bre Poncho,daj malo,sto s` takav????
Za Anahi nesto drugo........Ninchu:poncho-ne moze,.bre to je za anahi......he,he,he
Aj dobro....Mozda i ja to ucinim,ali posle ns-a,jer ovako moram stalno biti tu da se dogovorim sa VAMA iz ns-a da se vidimo....Kako cu sa tobom???!?!?!!? Ajde i ti posle moje posete...Pleaseeeeeeeeeee!RyD:Buntovnici napushtam vas 10 dana...
pokushacu da 10 dana budem bez kompa...pa da vidim kako cu izdrzati...jer postajem ovisnik...a i s****** sam tastaturu nes kaffom...ups...Lea,Marija,Kaca i ostali za sve jedan veliki kiss...
I ti da nas napustis na 10 dana ??? O shit ... sve ce biti pusto bez tebe i Natase ... izdrzacu nekako ... mozda ... nadam se .... znam da hocu ... moram ... kisS ...Lea_RBD:Aj dobro....Mozda i ja to ucinim,ali posle ns-a,jer ovako moram stalno biti tu da se dogovorim sa VAMA iz ns-a da se vidimo....Kako cu sa tobom???!?!?!!? Ajde i ti posle moje posete...Pleaseeeeeeeeeee!

i za tebe veeeeeeliki kisS ...RyD:Buntovnici napushtam vas 10 dana...
pokushacu da 10 dana budem bez kompa...pa da vidim kako cu izdrzati...jer postajem ovisnik...a i s****** sam tastaturu nes kaffom...ups...Lea,Marija,Kaca i ostali za sve jedan veliki kiss...
I mi njoj masemo samo sto nas ne vidi ...Lea_RBD: