Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako je swadak ...:)

Bila jedna Mia Colucci koja je ludo volela Migela koji je bio stipendista u ews,zvala ga je 'charrito' .On je dosao da bi se osvetio njenom ocu koji je "ubio" njegovog oca.Ali i on se postepeno zaljubljivao u nju,prelepu,razmazenu,slatku i dobrodusnu,mada dosta priglupu,ona je ipak imala jedan neuron koji je bio od koristi da ipak shvati da mora da osvoji Migela Aranga.Imala je divnu kosu,bila je zgodna,najzgodnija na svetu,imala je prelepe plave oci koje su zracile zadivljujucom svetloscu i obasjavale Migelovo nezno srce.Ali suparnica se nije predavala u unistenju Mie,kucka nije shvatala da se oni vole i da ih treba pustiti na miru,ali ipak oni su se izborili za svoju ljubav i jeli su samo zdravu govnastu hranu.Miguel je ipak ... Roberta je bila jedina prava buntovnica,koja je malo bila "luckasta",ali se zaljubila u razmazenog klinju Diega, sina poznatog politicara,NAJPOPULARNIJEG FRAJERA SKOLE.On je voleo svoju gitaru vise nego `leba da jede.Ali ipak ljubav prema Roberti je bila velika ...iako u pocetku nisu se voleli,vremenom su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.Pametna Roberta nije mogla da se odupre ljubavi koju je osecala prema diegu,cak ni diegov otac nije mogao da uradi nista protiv njihove ljubavi. Roberta i Dijego su se voleli,ali se on pravio da je ne voli stvarno,vec mrzi ...
Selina je bila jako ljubomorna na njih jer ona je jako volela ali joj ljubav bila neuzvracena jer je niko nije voleo,osim vikinog starijeg brata koga je viko mrzela zbog cestih svadja.Migel je bio sa Selinom zbog njene tuge koja ga je podsecala na Miu koju je ludo i strasno voleo.Strast medju njima je sve vise iz dana u dan rasla.kad su vreme provodili zajedno selina ih je posmatrala i pucala na miu jer je jedno vreme bila uzasno zaljubljena u neodoljivog Aranga.Arango je bio poznati srcolomac koji je u dobrim odnosima bio sa njenim ocem frankom.U pocetku Miji se migel gadio ali vremenom gadjenje je nestalo,a stvorila se neizmerna Ljubav.Migel je svakim pokretom pokazivao da nije ravnodusan prema miji ali je bio suzdrzan i nije zeleo da ostavi viko da mija nebi pocela da ga napada jer je viko fuxa na kubni, ipak volela Miguela i je*ala se sa svima ... Miguel je hteo i da je malo opali kad budu bili sami.Ali bilo mu je dosadno sa njom pa je ispalio.Uprkos tome, Mia je bas zelela da sere govna u POLJSKI WC , ali Miguel je kupio te brabonjke i jeo ih i posle povracao.Naravno,Mii se svidelo sranje u poljskom wc-u , ali presla je u zbunje iza kuce zato sto je

Tres mejor amigas para siempre ... :) :D :D
630a8wm.jpg

5ywaxyp.jpg

5xfyfd4.jpg

Kako je ovo sweet ...
687kgmh.jpg

RBD
4lynw90.jpg

Bila jedna Mia Colucci koja je ludo volela Migela koji je bio stipendista u ews,zvala ga je 'charrito' .On je dosao da bi se osvetio njenom ocu koji je "ubio" njegovog oca.Ali i on se postepeno zaljubljivao u nju,prelepu,razmazenu,slatku i dobrodusnu,mada dosta priglupu,ona je ipak imala jedan neuron koji je bio od koristi da ipak shvati da mora da osvoji Migela Aranga.Imala je divnu kosu,bila je zgodna,najzgodnija na svetu,imala je prelepe plave oci koje su zracile zadivljujucom svetloscu i obasjavale Migelovo nezno srce.Ali suparnica se nije predavala u unistenju Mie,kucka nije shvatala da se oni vole i da ih treba pustiti na miru,ali ipak oni su se izborili za svoju ljubav i jeli su samo zdravu govnastu hranu.Miguel je ipak ... Roberta je bila jedina prava buntovnica,koja je malo bila "luckasta",ali se zaljubila u razmazenog klinju Diega, sina poznatog politicara,NAJPOPULARNIJEG FRAJERA SKOLE.On je voleo svoju gitaru vise nego `leba da jede.Ali ipak ljubav prema Roberti je bila velika ...iako u pocetku nisu se voleli,vremenom su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.Pametna Roberta nije mogla da se odupre ljubavi koju je osecala prema diegu,cak ni diegov otac nije mogao da uradi nista protiv njihove ljubavi. Roberta i Dijego su se voleli,ali se on pravio da je ne voli stvarno,vec mrzi ...
Selina je bila jako ljubomorna na njih jer ona je jako volela ali joj ljubav bila neuzvracena jer je niko nije voleo,osim vikinog starijeg brata koga je viko mrzela zbog cestih svadja.Migel je bio sa Selinom zbog njene tuge koja ga je podsecala na Miu koju je ludo i strasno voleo.Strast medju njima je sve vise iz dana u dan rasla.kad su vreme provodili zajedno selina ih je posmatrala i pucala na miu jer je jedno vreme bila uzasno zaljubljena u neodoljivog Aranga.Arango je bio poznati srcolomac koji je u dobrim odnosima bio sa njenim ocem frankom.U pocetku Miji se migel gadio ali vremenom gadjenje je nestalo,a stvorila se neizmerna Ljubav.Migel je svakim pokretom pokazivao da nije ravnodusan prema miji ali je bio suzdrzan i nije zeleo da ostavi viko da mija nebi pocela da ga napada jer je viko fuxa na kubni, ipak volela Miguela i je*ala se sa svima ... Miguel je hteo i da je malo opali kad budu bili sami.Ali bilo mu je dosadno sa njom pa je ispalio.Uprkos tome, Mia je bas zelela da sere govna u POLJSKI WC , ali Miguel je kupio te brabonjke i jeo ih i posle povracao.Naravno,Mii se svidelo sranje u poljskom wc-u , ali presla je u zbunje iza kuce zato sto je mnogo efikasnije i

Malo textova ...

Sálvame - Spasi me

Da mi nedostajes je moja potreba.
Zivim u beznadju,
Od kada se vishe ne vrachash
Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu,
I ne prestajem da mislim na tebe...
Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.

Refren:
Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti
Spasi me od umornosti, predana sam tvojoj volji
Spasi me od zaborava, spasi me od tame
Spasi me od dosade, nemoj me pustiti da padnem nikad...

Toliko zelim da nastavim, ali ljubav je samo rec
koju ponekad teshko zaboravim
Zivim u zabrinutosti, sa cvorom u grlu,
I ne prestajem da mislim na tebe...
Malo po malo, srce gubi veru, gubi glas.

Refren... x2

Spasi me od zaborava...
Spasi me od umornosti...
Spasi me od zaborava...
Spasi me od umornosti...

Enséñame - Nauci Me

Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti
Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.
I znam da umires zamnom, zivis za mene
I nikada me nisi ostavio iza
Iako znas da me je ponekad samo strah.
Ali zivis u meni, zajedno samnom,
U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu.
Zato te pitam, molim te

Refren:
Nauci me da te volim malo vise
I da saosecam s' tobom.
Lljubav koju mi dajes polako se hladi,
Hocu da te vidim odmah
I da zivim sa tobom,
Jer ne podnosim osecaj usamljenosti
Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...

Daleko od pomisli da radim nesto lose,
Moram da priznam
Da me je sve ovo izaslo lose.

Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vvise i vise
I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno samnom,
U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu.
Zato te pitam, molim te...

Refren...

(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti
Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)

Nauci me...
I da se saosecam sa tobom...
Polako se hladi,
Hocu da te vidim odmah...

I da zivim sa tobom,
Jer ne podnosim osecaj usamljenosti
Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...

Natasa,duso,zavrsila sam prvu glavu knjige!!!!! Bas sam sad happy!!!! Pozzzzzzzz za sveeeee!
Maite.........

Poncho...........

Dulce.....

Christofer.......

Christian........

Anahi.........

Buntovnici napushtam vas 10 dana...
pokushacu da 10 dana budem bez kompa...pa da vidim kako cu izdrzati...jer postajem ovisnik...a i s****** sam tastaturu nes kaffom...ups...Lea,Marija,Kaca i ostali za sve jedan veliki kiss...

RyD:
Buntovnici napushtam vas 10 dana...
pokushacu da 10 dana budem bez kompa...pa da vidim kako cu izdrzati...jer postajem ovisnik...a i s****** sam tastaturu nes kaffom...ups...Lea,Marija,Kaca i ostali za sve jedan veliki kiss...
Aj dobro....Mozda i ja to ucinim,ali posle ns-a,jer ovako moram stalno biti tu da se dogovorim sa VAMA iz ns-a da se vidimo....Kako cu sa tobom???!?!?!!? Ajde i ti posle moje posete...Pleaseeeeeeeeeee!

Lea_RBD:
Aj dobro....Mozda i ja to ucinim,ali posle ns-a,jer ovako moram stalno biti tu da se dogovorim sa VAMA iz ns-a da se vidimo....Kako cu sa tobom???!?!?!!? Ajde i ti posle moje posete...Pleaseeeeeeeeeee!
I ti da nas napustis na 10 dana ??? O shit ... sve ce biti pusto bez tebe i Natase ... izdrzacu nekako ... mozda ... nadam se .... znam da hocu ... moram ... kisS ... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back