Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni su svi podjednaki buntovnici: neki u jednim, drugi u drugim situacijama itd. Lea vam lepo govori da nema nista protiv nje, a da je najveci buntovnik Roberta, onda bi ona bila centar serije, a verovatno bi se onda serija zvala nesto kao Buntovnica Roberta i ostali...hehe

[QUOTE Lea RBD]Ti mislis da je ona najveca buntovnica...Zato sto stalno nesto izvodi,ali malo pogledaj trecu sezonu....Roberta samo sazna da joj onaj idiot ipak nije otac vec neki nastavnik,i one male svadjice sa Diegom,a pazi sad sta se Mii desava i sa cim ona treba da se izbori: Njena najveca ljubav je prevari,zatim sazna da joj je mama ziva,zamrzi oca,njena najveca ljubav padne u komu,umire,a ona saznaje da je ustvari i nije prevario,njena najveca ljubav prezivljava,budi se i sve zaboravlja i nazove je Sabrina(devojka sa kom je "prevario")! Pa sad ti malo gledaj,pa mi javi da li je Roberta najveci buntovnik...[/QUOTE]

Mia je dobra u dusi,osetljiva,pazljiva,slatka,ali ROBERTA JE DRUGACIJA-ONA JE BILA I OSTACE NAJVECI BUNTOVNIK!!!!!Ti imaj svoje misljene kakvo god hoces.
Nisam nikada gledala III sezonu i ne znam sta ce se desavati.I prvo se priseti operacija koje je imala Anahi.A Dulce?Nijednu-zato sto je ona prirodno lepa za razliku od Anahi.Pa posle pricaj da je Anahi savrsena i pisi viceve o tome da je lepsa od Dulce.Pozdrav

fashion queen:
Epa izvini,ali sta ti imas protiv Dulce???Samo pricas o Anahi!!!Kao da je ona centar sveta i svega
ostalog!!!!!!!!
Pa Lea misli da je Anahi savrsena,a nije.Naravno, nije ni Dulce ali meni je ona mnogo prirodnija,lepsa,bolje peva.U seriji je Roberta mnoooooooooogo veca buntovnica od Mie(imaju takve uloge),a za Dulce i Ahani u privatnom zivotu ne znam.

Nema na cemu!
regalo220x200nthd7.jpg

dajte bre ljudi nemojte da se svadjate zbog gluposti!!!!!Pa svako ima svoj ukus.....Lea voli Anahi i to treba da isposhtujete jer i ona poshtuje Dulce....ja volim i jednu i drugu...pa ne vidim zashto se svadjate....welika Lee kada cesh na msn?A Marija?Pa pocheo je RASPUST!!!!!Sada bi trebali biti slobodni...:D

RyD:
dajte bre ljudi nemojte da se svadjate zbog gluposti!!!!!Pa svako ima svoj ukus.....Lea voli Anahi i to treba da isposhtujete jer i ona poshtuje Dulce....ja volim i jednu i drugu...pa ne vidim zashto se svadjate....welika Lee kada cesh na msn?A Marija?Pa pocheo je RASPUST!!!!!Sada bi trebali biti slobodni...:D
Mawa moja,idem u Kulu,vracam se sutra verovatno...Pa se onda cujemo....Puleeeee :*

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back