Maja_RBD
Obećava
- Poruka
- 62
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Lea misli da je Anahi savrsena,a nije.Naravno, nije ni Dulce ali meni je ona mnogo prirodnija,lepsa,bolje peva.U seriji je Roberta mnoooooooooogo veca buntovnica od Mie(imaju takve uloge),a za Dulce i Ahani u privatnom zivotu ne znam.fashion queen:Epa izvini,ali sta ti imas protiv Dulce???Samo pricas o Anahi!!!Kao da je ona centar sveta i svega
ostalog!!!!!!!!
Anahi je '83 a ne '82....Mira RBD:Dulce Maria-6.12.1985.
Anahi Giovanna-14.05.1982.
Maite Perroni-3.3,1983.
Alfonso Herrera-28.8.1983.
Christofer Uckerman-21.10.1886.
Christian Chavez-7.8.1983.
Mawa moja,idem u Kulu,vracam se sutra verovatno...Pa se onda cujemo....Puleeeee :*RyD:dajte bre ljudi nemojte da se svadjate zbog gluposti!!!!!Pa svako ima svoj ukus.....Lea voli Anahi i to treba da isposhtujete jer i ona poshtuje Dulce....ja volim i jednu i drugu...pa ne vidim zashto se svadjate....welika Lee kada cesh na msn?A Marija?Pa pocheo je RASPUST!!!!!Sada bi trebali biti slobodni...![]()
Pa i ne moras da komentarisE...Lea_RBD:Necu nista da komentarise,samo cu da nastavim da se smejem......![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mira RBD:Pa i da sam htela da komentarisem,ionako ne bih tebe nista pitala....Lea_RBD:Necu nista da komentarise,samo cu da nastavim da se smejem......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()