wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Welcome to RBD fan club SERBIA.... :-D :-D :-DTasha_RBD:Hej, cao svima!!!! Ja jednostavno OBOZAVAM REBELDE! imam na milion njihovih slika, videa, pesama, koncerata!!!! Sve bih dala da mogu da ih upznam, pogotovo DULCE MARIU I CHTISTOPHERA !!!! Volim ih najvise !!!!!
Welcome!Tasha_RBD:Hej, cao svima!!!! Ja jednostavno OBOZAVAM REBELDE! imam na milion njihovih slika, videa, pesama, koncerata!!!! Sve bih dala da mogu da ih upznam, pogotovo DULCE MARIU I CHTISTOPHERA !!!! Volim ih najvise !!!!!
Odakle si???Tasha_RBD:pa...zovem se Tamara, 92 sam god. ..........ne znam sta jos!!!
Idi na korisnicki profil i nadji "promeni avatar" i tu ubaci neku malu slicicu i eto..a slike postavljaj preko www.servimg.com ...regujes se,potvrdis registraciju,izaberes sliku i onda je uploadujes i onda kopiras treci red i pastujes ga na forumu...jednostavno,zar ne...?Tasha_RBD:e, a kako da stavim sliku pored svog imena? i kako da saljem slike na forum? pomagajte , ljudii!

Lea je zaboravila da ti kaze....kada postavljash sliku taj link morash da stavish izmedju....ma pokazacu ti kao primer lakshe cesh skontati...ovako:Tasha_RBD:Gracias.............!!!!!!!!!
Hello,every bady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I'm here!I ja zivim u Nbg! 8-)Tasha_RBD:Hej Natasha, zivim u nbgd-u! nemam bas sve sve njihove pesme, ali imam stvarno dosta i pesama, videa.....
RyD:Lea je zaboravila da ti kaze....kada postavljash sliku taj link morash da stavish izmedju....ma pokazacu ti kao primer lakshe cesh skontati...ovako:![]()
To ...klikni na napredno i kada ti se otvori prozor videcesh gore jednu malu zuto-crnu slicicu...klikni tu i iskopiraj link...linkove slika mozesh da ''izvucesh'' preko [url]www.imageshack.us[/url] a tu ne treba da se registrujesh...i da ''avatar'' je mala slicica sto ''stoji pored imena''...ali si to verovatno znala...nadam se da si me shvatila... :D[/QUOTE]
Ja ne moram da stavljam to IMG...Zasto ti moras??? Ja nikad to ne stavim...i ja sam pre postavljala slike preko imageshaka ali je mnogooooooooo brzi servimg....
okiLea_RBD:Ja ne moram da stavljam to IMG...Zasto ti moras??? Ja nikad to ne stavim...i ja sam pre postavljala slike preko imageshaka ali je mnogooooooooo brzi servimg....