Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mira RBD:
meni je zbog roberte mnooooogo drago,zasto bi mia morala da bude primljena u grupu,kad je ionako vec skroz uobrazena????ali to nece biti tako kasnije u seriji....ali mia mi je simpaticna i ovako uobrazena!!!

Jeste Mia sad malo vise uobrazena ali kad pogledas realno nju svi zivi napadju i na njoj iskaljuju bes i Roberta i Migel i Selina i Viko.Bas mi je zao.

Kako vam se svidja Djovani?Meni je on mnogo duhovit lik.Sa facama koje pravi i kako se glupira bas je otkacen mada je i on kao i svi na pocetku malo bezvezan.

Mira RBD:
meni je zbog roberte mnooooogo drago,zasto bi mia morala da bude primljena u grupu,kad je ionako vec skroz uobrazena????ali to nece biti tako kasnije u seriji....ali mia mi je simpaticna i ovako uobrazena!!!

DULCE FOREVER
Roberta je odvratna,ja sam pre bila gledala od neke 30epike i cinila mi se zakon(Roberta) ali na pocetku je jadna do bola...Misli da je najpametnija,najjaca,najbolja...ma....glupa je na pocetku...kasnije mi bude extra...kad vise ne prica te neumesne sale...Sto se tice plesne grupe,pa iskreno nije mi se svidjalo sto Mia nece da primi Robertu,ali Robertina koreografija je bila ocajna....wow,skakali su kao ludaci,vozili se u kolicima....mogli su nesto bolje napraviti...Mia mnogo bolje igra,kakve veze ima sto je uobrazena,ako super igra???Ali sta ces...meni je preeeeeeeeeslatka tako uobrazena,ne podnosim inace takve ljude,ali ona je...extra....sta bi bilo bez njenog prenemaganja i uzvika,pokreta.... :D :D :D

rima:
Kako vam se svidja Djovani?Meni je on mnogo duhovit lik.Sa facama koje pravi i kako se glupira bas je otkacen mada je i on kao i svi na pocetku malo bezvezan.
Djovani je extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Pogledajte samo onog Guida ili kako vec(RW) koliko je losiji od njega,nema te pokrete,face,govor....Niti se farba...Bez Djovanija ne bi bilo ovako kako jeste...mislim suuuuuper.... :-P

fashion queen:
Meni nije!Zasluzila je to zato sto naziva robertu ''kamiondzija''!
Pa ako Roberta nju zeza s njenom pricom o "neuronu",iskreno meni veoma glupa sala i uvek to govori, zasto Mia ne bi nju zezala??? Iako se Mia samo tako brani,a Roberta je zasluzila taj nadimak .... :lol:

fashion queen:
50 cent je na nekim temama stavljao da odemo na taj sajt i glasamo za rebelde way,ali hja sam
glasala za rebelde!
Posaljima svima kojima mozes...
Teletabisi vode...pih....pa normalno...ima mnostvo klinaca koji pre zabavista ili obdanista jedva cekaju teletabise,i uvece pre spavanje cekaju tabi pa-pa!!!!!

Na svetskoj anketi 2006 godine,Rebelde je imala samo 14%,ovde se dobro drzite..Ja sam cak mislio i da cete imati mnogo vise glasova jer jr u Srbiji mnogo vise ljudi gledalo Rebelde na Happy-u a malo ljudi ima OBN,a na B92 jednom nedeljno prikazuju Rebelde Way!Pozdrav!

50 cent:
Na svetskoj anketi 2006 godine,Rebelde je imala samo 14%,ovde se dobro drzite..Ja sam cak mislio i da cete imati mnogo vise glasova jer jr u Srbiji mnogo vise ljudi gledalo Rebelde na Happy-u a malo ljudi ima OBN,a na B92 jednom nedeljno prikazuju Rebelde Way!Pozdrav!
Nije nego si ti svima zivima utuvio da glasaju za Teletabise...Zasto ne mozes da ispostujes dogovor??? Jer toliko tesko da ne napises nesto ovde??? Pusti nas na miru....skontaj to vec jednom!!

REBELDE 4EVER!!!!!

YO DIGO R,TU DISES BD....RBD,RBD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back