Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Caos!!Ja sam doshla samo na kratko poshto uskoro moram ici da se spremam:D:DZao mi je shto se necemo tako dugo chuti ali bice tebi dobro tamo na Zlatiboru:D:D:D
Ako imash broj moba od nekog sa 4uma moze da te obaweshtawa o "dogadjanjima".....:lol::D:D;):p8-)

Hola,Nik!!!I ja dosla na kratko,da vidim sta ste pisali juce..i tako...:):):)Posle idem malo do grada...
Taco,nadam se da ces se lepo provesti na Zlatiboru!!!

ovo su slike za leu,posto je znaimaju tetovze sa King Leom..
leo.jpg

tat_lion.jpg

http://www.tattoofinder.com/FT_Leo_tattoos_designs.asp
http://www.tattoos-by-design.co.uk/rate_my_tattoo/tattoos/viewtatoo.asp?ID=816
http://www.refresharticles.com/articles/tattoos/Lion Tattoos.txt
Meni je iskreno nogo sladji onaj maaawi lawic..meden je..

Hola,Nik!!!I ja dosla na kratko,da vidim sta ste pisali juce..i tako...:):):)Posle idem malo do grada...
Taco,nadam se da ces se lepo provesti na Zlatiboru!!!

Cao Miro!:DKao shto si mogla da widish swaaaashta smo juche pisali:lol::D;)Lepo se prowedi u gradu:D

Nikolina, jel` tebi danas slava???

Jeste:D:D:D
pa, valjda hocu....:lol:

koma je danas slava::::>SRECNA SLAVA!!!
:roll: :smile: :-D :lol: :lol:

Hwala:D:D

nemam niciji broj.......:? :lol:

E jbg....Ako hocesh poslacu ti moj broj pa me cimni i ja cu ti slati poruku swaki dan da ti goworim nowosti sa owog 4uma....:D;)8-)

E jbg....Ako hocesh poslacu ti moj broj pa me cimni i ja cu ti slati poruku swaki dan da ti goworim nowosti sa owog 4uma....:D;)8-)
:-( :-? pitala ja mamu jos od kad....kaze ona, pametnjakovic(to je isto rekla za sliku, ali sam je jedva nagovorila):
`oni ce to zloupotrebiti, ko zna ko su oni, ne poznajes ih....`
a ja kazem: `pa kako cu ih upoznati, ako ne postavim sliku, ili nekome ne dam br. moba:roll:...

Hmmm...ja na ovom forumu nisam bila...dosta dugo!Svi me na www.onlyforgirls.bestofforum.com pitaju sto me nema i slicno...A slobodno mogu da se predstavim kao novi clan!Pa da pocnem...Zivim u Bgd-u,tacnije u Borci,93.sam god., obozavam Rebelde,a najvise Robertu i Diega,ali i ostali su manje-vise OK,osim Sol,ona me uzasno nervira!!!Pored Rebelde&RBD volim Harry Potter-a,tennis,posebno Noleta!... Volim da glumim,visim na internetu,slusam cool muziku...Clan sam nekoliko foruma... PITAJTE STA VAS ZANIMA!

Hmmm...ja na ovom forumu nisam bila...dosta dugo!Svi me na www.onlyforgirls.bestofforum.com pitaju sto me nema i slicno...A slobodno mogu da se predstavim kao novi clan!Pa da pocnem...Zivim u Bgd-u,tacnije u Borci,93.sam god., obozavam Rebelde,a najvise Robertu i Diega,ali i ostali su manje-vise OK,osim Sol,ona me uzasno nervira!!!Pored Rebelde&RBD volim Harry Potter-a,tennis,posebno Noleta!... Volim da glumim,visim na internetu,slusam cool muziku...Clan sam nekoliko foruma... PITAJTE STA VAS ZANIMA!

Caos!:DI ja te znam sa Mirinog 4uma.....:D:DShto tako retko dolazish owde?:-(:-(:-(

de ste drustvo?
Ewo nas:D:DJa malo odem malo dodjem na 4um....
srecna slava nikolina!
Hwala!!:D:D:D
:-( :-? pitala ja mamu jos od kad....kaze ona, pametnjakovic(to je isto rekla za sliku, ali sam je jedva nagovorila):
`oni ce to zloupotrebiti, ko zna ko su oni, ne poznajes ih....`
a ja kazem: `pa kako cu ih upoznati, ako ne postavim sliku, ili nekome ne dam br. moba:roll:...

Ok...Razumem...Mada mislim da smo se mi owde swi dosta zblizili i zgotiwili....:D:D
Bash smo extra ekipa:D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back