Lea_RBD
Ističe se
- Poruka
- 2.456
Pa neeeeee znam...![]()
To sam perverzni umovi mogu da pomisle sto ti mislis xDxDxD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neeeeee znam...![]()

To sam perverzni umovi mogu da pomisle sto ti mislis xDxDxD![]()

E swashta cu ja od tebe chuti...
8)Ti hocesh da kazesh da sam ja perwerzna???E swashta cu ja od tebe chuti...
8)

alapaca!!!!!!!!!
svi smo mi postali od majmuna(teorija)
a mislio sam na to da bih dobio udar zbog ruznoce a za razliku od lee
mogao bih da budem prema njoj mis univerzuma!!!!![]()
Musko i zensko ne mogu da se porede

caos....evo i mene...
jos malo pa idem na 7 dana ;-)

8-)Caos!!Ja sam doshla samo na kratko poshto uskoro moram ici da se spremamZao mi je shto se necemo tako dugo chuti ali bice tebi dobro tamo na Zlatiboru
Ako imash broj moba od nekog sa 4uma moze da te obaweshtawa o "dogadjanjima".....8-)

Posle idem malo do grada...pa, valjda hocu....Hola,Nik!!!I ja dosla na kratko,da vidim sta ste pisali juce..i tako...Posle idem malo do grada...
Taco,nadam se da ces se lepo provesti na Zlatiboru!!!

nemam niciji broj.......:?Caos!!Ja sam doshla samo na kratko poshto uskoro moram ici da se spremamZao mi je shto se necemo tako dugo chuti ali bice tebi dobro tamo na Zlatiboru
Ako imash broj moba od nekog sa 4uma moze da te obaweshtawa o "dogadjanjima".....8-)

Da,pweswadak je mawisa.....i meni je sladji maaali....

swce mawo..

Hola,Nik!!!I ja dosla na kratko,da vidim sta ste pisali juce..i tako...Posle idem malo do grada...
Taco,nadam se da ces se lepo provesti na Zlatiboru!!!

Nikolina, jel` tebi danas slava???
pa, valjda hocu....![]()
koma je danas slava::::>SRECNA SLAVA!!!
:smile: :-D
![]()
![]()
nemam niciji broj.......:?![]()
Nikolina srecna slava!!!!!Naravno,i svima koji slave!
i meni je sladji maaali....
:-( :-? pitala ja mamu jos od kad....kaze ona, pametnjakovic(to je isto rekla za sliku, ali sam je jedva nagovorila):E jbg....Ako hocesh poslacu ti moj broj pa me cimni i ja cu ti slati poruku swaki dan da ti goworim nowosti sa owog 4uma....8-)
Hmmm...ja na ovom forumu nisam bila...dosta dugo!Svi me na www.onlyforgirls.bestofforum.com pitaju sto me nema i slicno...A slobodno mogu da se predstavim kao novi clan!Pa da pocnem...Zivim u Bgd-u,tacnije u Borci,93.sam god., obozavam Rebelde,a najvise Robertu i Diega,ali i ostali su manje-vise OK,osim Sol,ona me uzasno nervira!!!Pored Rebelde&RBD volim Harry Potter-a,tennis,posebno Noleta!... Volim da glumim,visim na internetu,slusam cool muziku...Clan sam nekoliko foruma... PITAJTE STA VAS ZANIMA!
Ewo nasde ste drustvo?
Hwala!!srecna slava nikolina!
:-( :-? pitala ja mamu jos od kad....kaze ona, pametnjakovic(to je isto rekla za sliku, ali sam je jedva nagovorila):
`oni ce to zloupotrebiti, ko zna ko su oni, ne poznajes ih....`
a ja kazem: `pa kako cu ih upoznati, ako ne postavim sliku, ili nekome ne dam br. moba...