Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super su slike...
Naravno!http://www.dulcemaria.org/?pag=videos_comerciais
Tu imas za Garnier,Pepsi,Kinder-bueno,Lojas Americanas,SKY itd.
Sarita,aj please poseti www.onlyforgirls.bestofforum.com !pozdrav
pre otprilike 2 nedelje poslala sam mail dulce i danas sam dobila mail od nje!!!:-P:-P:-P
napisala mi je da ce sledece godine RBD doci ovdejos ne mogu da verujem!!
pisite joj i vi ako hocete na dulcemaria_officialy@yahoo.com :razz:
i da-pitanje za mariju93-gde si isla na ekskurziju,koliko dana si ostala i koliko je kostalo to sve:wink:?

pre otprilike 2 nedelje poslala sam mail dulce i danas sam dobila mail od nje!!!:-P:-P:-P
i da-pitanje za mariju93-gde si isla na ekskurziju,koliko dana si ostala i koliko je kostalo to sve:wink:?

A mozda je i ona bolesnica pa sere da joj je on drug 
Znaci cudan je ovaj internet, stvarno ima bolesnika...Ja zivim u Pancevu...Je l' ima nekog na ovom forumu da zivi u Beogradu i da ide u o.s. "ujedinjene nacije"?
Taco96 gde ti zivis![]()

to je na mom forumu neki debil kao napisao da je Milan Stankovic, i ja posaljem SMS Milanu i on kaze da je neki bolesnik jer to nije on... a i kasnije sam ja videla adresu njegovu... stvarno je cudan net...E, ne daj da te radeSalim se, ali sad stvarno, ja sam bila ubedjena da imam msn od Anahi, moja drugarica se dopisivala sa njom, isto je rekla kao da dolaze sledece godine, i jednom ona ns msn-u kad i ja, ja se ono utripovala do bola i ja njoj tako nesto posaljem i pitam je je l' govori engleski, ona kaze umpocito iliti malo, a Anahi perfektno govori samo sto ima drugacija naglasak i logicno da to nije ona...Znaci pazi se, ima toliko bolesnika koji pokusavaju da budu nesto sto nisu... Tako i na forumu od Milana Stankovica, neko napisao kao nesto u ime Milana, kao to je Milan Stankovic i onda nam je drugarica od Milana rekla da to Milan uopste nije napisao
A mozda je i ona bolesnica pa sere da joj je on drug
Znaci cudan je ovaj internet, stvarno ima bolesnika...
Verovatno nije,ali ono u sta sam 100% sigurna da je Dul pisala je ono na univision forumu..ja sa tamo bila regovana i puno pisala ali mi vise ne vazi stari email pa vise ne mogu da pisem.regovacu se ponowo.,.FELIZ CUMPLEANOS CHRIS!!!!!!!!!
Da li ste vi sigurni da je to njen mail?!?!