Rebelde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre otprilike 2 nedelje poslala sam mail dulce i danas sam dobila mail od nje!!!:-P:-P:-P
napisala mi je da ce sledece godine RBD doci ovde:lol::lol::lol:jos ne mogu da verujem!!
pisite joj i vi ako hocete na dulcemaria_officialy@yahoo.com :razz:

i da-pitanje za mariju93-gde si isla na ekskurziju,koliko dana si ostala i koliko je kostalo to sve:wink:?

E, ne daj da te rade :D Salim se, ali sad stvarno, ja sam bila ubedjena da imam msn od Anahi, moja drugarica se dopisivala sa njom, isto je rekla kao da dolaze sledece godine, i jednom ona ns msn-u kad i ja, ja se ono utripovala do bola i ja njoj tako nesto posaljem i pitam je je l' govori engleski, ona kaze umpocito iliti malo, a Anahi perfektno govori samo sto ima drugacija naglasak i logicno da to nije ona...Znaci pazi se, ima toliko bolesnika koji pokusavaju da budu nesto sto nisu... Tako i na forumu od Milana Stankovica, neko napisao kao nesto u ime Milana, kao to je Milan Stankovic i onda nam je drugarica od Milana rekla da to Milan uopste nije napisao :?::!: A mozda je i ona bolesnica pa sere da joj je on drug :?::!: Znaci cudan je ovaj internet, stvarno ima bolesnika...

Je l' ima nekog na ovom forumu da zivi u Beogradu i da ide u o.s. "ujedinjene nacije"?
Taco96 gde ti zivis:?:
Ja zivim u Pancevu...:roll:
REBELDE GIRL 93, S.A.R.I.T.A.~HVALA!!!
Pokusacu da nadjem...:-D
PpPoOoZzZdDdRrRaAaVvV...:!:
Evo malo slicica...

Prilozi

• 2799500ri4[1].jpg
    2799500ri4[1].jpg
    8,1 KB · Pregleda: 5
  • 4ms7ecn.jpg
    4ms7ecn.jpg
    16,8 KB · Pregleda: 4
  • 11659810.jpg
    11659810.jpg
    20,6 KB · Pregleda: 4
pre otprilike 2 nedelje poslala sam mail dulce i danas sam dobila mail od nje!!!:-P:-P:-P
napisala mi je da ce sledece godine RBD doci ovde:lol::lol::lol:jos ne mogu da verujem!!
pisite joj i vi ako hocete na dulcemaria_officialy@yahoo.com :razz:

i da-pitanje za mariju93-gde si isla na ekskurziju,koliko dana si ostala i koliko je kostalo to sve:wink:?

isla sam u Smederevo,Negotin,Lepenski vir... jos negde sam da se setim... 3 dana smo bili... i oko 6 000 din. je kostalo sve...
pozzz :)

E, ne daj da te rade :D Salim se, ali sad stvarno, ja sam bila ubedjena da imam msn od Anahi, moja drugarica se dopisivala sa njom, isto je rekla kao da dolaze sledece godine, i jednom ona ns msn-u kad i ja, ja se ono utripovala do bola i ja njoj tako nesto posaljem i pitam je je l' govori engleski, ona kaze umpocito iliti malo, a Anahi perfektno govori samo sto ima drugacija naglasak i logicno da to nije ona...Znaci pazi se, ima toliko bolesnika koji pokusavaju da budu nesto sto nisu... Tako i na forumu od Milana Stankovica, neko napisao kao nesto u ime Milana, kao to je Milan Stankovic i onda nam je drugarica od Milana rekla da to Milan uopste nije napisao :?::!: A mozda je i ona bolesnica pa sere da joj je on drug :?::!: Znaci cudan je ovaj internet, stvarno ima bolesnika...
to je na mom forumu neki debil kao napisao da je Milan Stankovic, i ja posaljem SMS Milanu i on kaze da je neki bolesnik jer to nije on... a i kasnije sam ja videla adresu njegovu... stvarno je cudan net...
P.S. Poslacu vam slike kad se budem slikala sa ZG veceras...
pozz

:!::!::!::!::!::!::!::!::!:FELIZ CUMPLEANOS CHRIS:!::!::!::!::!::!::

Nego ovo u vezi maila: steta samo sto na mailove ne odgovara ona licno,vec neki tamo ljudi koji rade na kompjuterima umesto njih.U stvari meni je bitno da odgovor bude tacan.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back