Realno ili fejk? Oglas normalne devojke

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.274
Da li je ovo realno ili fejk oglas?
Ovu devojku mozemo smatrati nenormalnom u danasnje vreme sta trazi.

20220201_185712.jpg

Ово је, вероватно, маркетиншки трик неког лажног интернет гуруа, попут Истока Павловића и сл.

После 1000 пропалих интернет бизниса, решио је да прави нови бизнис. Упознавање преко интернета.

Ваљда до сада то нико није смислио, па је он први.

Ne isključujem mogućnost da stvarno negde postoje devojke koje razmišljaju kao u tekstu oglasa, ali takve su na vrhu liste poželjnih i nemaju ama baš nikakvog problema da se neko zainteresuje za njih. Štaviše, brzo se razgrabe, veoma malo je slobodnih, a i to veoma kratko vreme. Sve u svemu, takvu je teško, skorao pa nemoguće naći. Pre će biti da je ovo mamac, a okačio ga neki preduzetnik, prikuplja ponude, otvara agenciju za upoznavanje, na internetu.

Klasično sakupljanje mail adresa

Ja verujem da je realno = iskreno.

Pocev od vecine odgovora ovde generalno smo svi sumnjicavi i nikome ne verujemo?
Zasto? Cega smo to poceli da se vise bojimo sveta ili sami sebe?

@GreatGatsby - za gomilu mail adresa Ti treba samo jedan dan i da si dokon i eto kriticne mase iliti vecine za neko glasanje tj potrbnih 50 aktivnih mail adresa. A da i jedan prost eksel dokument :D
Toliko si kompjuterski pismen zar ne?

Mislim, da ne shvatis da te namerno podbadam, ali zasto ti nisi poverila roditeljima ili rodbini i gde je onda zet?
Da samo zucnem kako mi se udaje, moja uža i šira familija ima jedan čitav puk izuzetnih momaka koji bi se uzeli u obzir.
Ne kažem da bi mene oženio izuzetan momak, ali neki bi se možda i zeznuo. :malav:
Razlika između Milice i mene je u tome što je ona rešila da se uda, i udaće se.
Možda se već i udala.
Bandera je samo jedno od mnogo raspoloživih strateških sredstava.
Nije Milica od juče...

Back