Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Generacijo,ne moze gore od onoga sto je iza nas.Uvode se sankcije NIS-u. Gorivo poskupljuje, cene će ponovo ići do neba.
Sada sam potpuni pesimista kada je reč i o politici i o ekonomiji.
Nema realnog razloga da gorivo poskupi i sa sankcijama.Uvode se sankcije NIS-u. Gorivo poskupljuje, cene će ponovo ići do neba.
Sada sam potpuni pesimista kada je reč i o politici i o ekonomiji.
Skoro 1000 dinara/radni sat, da li vam je to zadovoljavajuće, da li vas motiviše da radite sa voljom, željom. Minimalac još uvek nije ni relativno pristojnih 500 dinara po satu.
Srbija od cigara i goriva živi, nažalost. A u isto vreme se guši i umire.Neka SNS vlast smanji akcize na gorivo, ako ih toliko brinu skuplje cene istog.
dobro jutroSada sam potpuni pesimista kada je reč i o politici i o ekonomiji.
u tvojoj rvackoj je jeftino skoro dzaba. sto ne kupujes tamo nego se trujes sa ovim cetnickim smecetom ?150.000 din je minimalac za život u srbiji. Dvoje sa 300.000 din može pristojno da živi. Pod uslovom da je hrana kao u eu a ne duplo skuplja kao što je sada u srbiji.
u tvojoj rvackoj je jeftino skoro dzaba. sto ne kupujes tamo nego se trujes sa ovim cetnickim smecetom ?![]()
Zanimljivo. Pisao sam već, da su i kod nas sindikati izračunali koliko bi bila dostojna plaća kod nas i došli su do cifre od 2025€.
150.000 ćale, keva, sin, ćerka, baba i dedaNeka SNS vlast smanji akcize na gorivo, ako ih toliko brinu skuplje cene istog.
Prosečna penzija u srbiji je 25.000 din pa ti računaj.150.000 ćale, keva, sin, ćerka, baba i deda
pa koliko je to para sunce vam nezasito?
To podmladak glavesina sns-a spicka za max 3-4 dana
Valjda će "ona javnost" što se buni i skuplja da maže masnoj guski rep i sad da ustane, čisto za sebe?Prosečna penzija u srbiji je 25.000 din pa ti računaj.